| Darování vajíček - pro a proti - diskuze na toto téma |
Ahojky, ráda bych probrala téma darování vajíček. Co vás k tomu vedlo a nebály jste se nějakých rizik? Jak to teď zpětně hodnotíte, šly byste do toho znovu? Já to zvažuji a budu ráda za vaše zkušenosti :-) Kristýna | 24.9.2024 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček - pro a protiAhoj, já jsem byla darovat už dvakrát na klinice IVF ve Zlíně a mám jen pozitivní zkušenost. Samozřejmě je to určitý proces a zásah do těla, hormony a může to být trochu nepříjemné, ale nic, co by se nedalo zvládnout. Já jsem s tím šla do toho, že chci udělat dobrý skutek a někomu pomoct k úplné rodině, takže jsem to tak brala i s tím, že to musím zvládnout. Ten samotný odběr probíhá pod anestezií, chvilku si tam pak poležíš a můžeš jít domů. Neměla jsem žádné bolesti ani po tom nekrvácela, spíš si myslím, že tam může být riziko, že ti bude špatně z té anestezie. Tady máš kdyžtak všechny potřebné informace :-) https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek Odpověď Lenka | 26.9.2024 02:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček - pro a protiDěkuji za odpověď :-) ta klinika vypadá opravdu moc dobře a do Zlína to mám kousek. Objednám se na konzultaci a podle toho se rozhodnu. Odpověď |