| Hormonální rovnováha - diskuze na toto téma |
Ahojky, uvažuji o tom, že bych začala brát nějaké doplňky stravy zaměřené hlavně na ženy po třicítce. Cítím, že se moje tělo mění, a chtěla bych mu dodat potřebné vitamíny a minerály. Máte nějaké doporučení, co by mohlo být užitečné? Zajímá mě hlavně něco na podporu energie, zdraví pleti, vlasů a nehtů, případně i hormonální rovnováhu. Uvažovala jsem o kolagenu, vitamínech skupiny B, nebo třeba nějakých bylinných směsích. Co vám pomohlo a co byste doporučily? Díky moc za tipy! Milena | 24.9.2024 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hormonální rovnováhaAhoj, určitě bych doporučila zvážit kolagen, který může pomoci s pružností pleti, zdravím vlasů a nehtů. Také vitamíny skupiny B jsou skvělé pro energii a celkové zdraví :) Můžete také zkusit omega-3 mastné kyseliny, které jsou prospěšné pro pleť a mohou pomoci s hormonální rovnováhou. No, ale :) Pokud se zajímáš o bylinkové směsi, zkus hledat produkty s maca nebo ženšenem, které mohou podpořit energii a vyrovnat hormonální hladiny. Za mě se doporučuji podívat na https://www.vegall.cz/, kde najdeš široký výběr kvalitních přírodních doplňků stravy, které by ti mohly vyhovovat. Já osobně mám teda opravdu dobré zkušenosti s přírodnímim složením :) Odpověď |