Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Dobrý oční krém

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dobrý oční krém - diskuze na toto téma
Dobrý večer, jaký oční krém doporučíte pořídit na první vrásky a tmavé kruhy pod očima? Co by na to mohlo zafungovat?

Radka | 22.9.2024 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý oční krém
Skvělý oční krém je od značky Astrid - Hydro Xcell. Krásně vyživuje oční okolí, vyhlazuje a tmavé kruhy nejsou tak patrné. Navíc má skvělé složení, kupuju z této řady i pleťový krém a masku.

Odpověď
Ella | 26.9.2024 00:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dobrý oční krém
Holky, poradíte prosím, kde tuto kosmetiku objednat na internetu? Máte tip na spolehlivý e-shop?

Odpověď
Radka | 28.9.2024 23:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dobrý oční krém
Tady oční krém objednáte www.dm.cz/astrid-hydro-x-cell-ocni-gel-krem-p8592297010210.html Doporučím od stejné značky a řady i pleťový krém a sérum, dobře se to kombinuje a na pleti je to znát.

Odpověď
Eva | 25.9.2024 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý oční krém
Mně se osvědčil tento oční krém https://www.iuvenio.com/look/. Pomáhá bránit proti stárnutí očního okolí a pleť je po něm pěkně vypnutá a rozzářená. Taky mě trápí kruhy pod očima, protože mám hodně světlou pleť a ty kruhy mívám často, ale poslední dobou je to fakt lepší a lepší.

Odpověď
Hana | 30.9.2024 15:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý oční krém
Na první vrásky a tmavé kruhy pod očima bych doporučila oční krém s kyselinou hyaluronovou nebo kofeinem, který pomůže rozjasnit a vyhladit oblast pod očima. Pokud hledáš recenze na různé oční krémy, doporučuji kouknout na Recenzopedia.cz - https://www.recenzopedia.cz/kosmetika-a-zdravi/, kde najdeš hodnocení různých kosmetických produktů, což ti může pomoci při výběru toho správného krému :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné