Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 01. května 2026, svátek má ....., zítra Zikmund
Vyhledávání

Diskuse - Svatební diář

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Svatební diář - diskuze na toto téma
Holkyyy :) Chystáme svatbu a přemýšlím, že bych si pořídila svatební diář, abych měla všechno pěkně zorganizované. Máte nějaké tipy na opravdu praktický svatební diář, který vám pomohl s plánováním? Ráda bych něco, co obsahuje harmonogram, prostor pro poznámky a všechny ty důležité úkoly, na které bych neměla zapomenout. Uvítám i nějaké kreativní nápady, jak si do diáře zapsat třeba seznam hostů nebo rozpočet.

Janex | 24.9.2024 10:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svatební diář
Z vlastní zkušenosti je to fajn, svatební diář má v sobě informace, které potřebujete a je to prostě takový plánovač, tak že na nic nezapomenete. My jsme tam měli třeba všechna telefonní čísla, jedno bylo i na kavárna v Jihlavě https://www.kavamonro.cz/Stanek-v-City-Park-Jihlava-a11_7.htm kde jsme brali kávu do automatu. No, ale na druhou stranu je to diář jako každý jiný a stačí si stáhnout někde nějaký vzor a řídit se podle něj. Nepotřebujete na to diář za x stovek.

Odpověď
Klárka | 24.9.2024 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svatební diář
Já si koupila tenhle https://www.tyano.cz/produkt/originalni-diar-pro-nevestu a je perfektní, je plný super tipů a je ideálně rozvržený. Mám teď i krásnou památku (celý jsem ho popsala) :-))

Odpověď
Vlasta | 24.9.2024 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Svatební diář
Jojo, tento diář je super! Měla jsem ho a můžu ho jen doporučit. Je to skvělý průvodce plánováním. Na nic díky němu nezapomenete, naopak. Jsou tam i skvělé tipy. Když bych se vdávala znova, hned si tento diář kupuju jako první věc :D

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné