Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Diář

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Diář - diskuze na toto téma
Ahoj holky, koncem září mi začínají přednášky a semináře a ráda bych si pořídila nový diář, kam se mi všechno vejde – rozvrh, poznámky i pracovní věci. Můžete mi doporučit nějaký, se kterým máte dobrou zkušenost? Potřebuji něco praktického, ale zároveň přehledného. Díky moc za tipy!

Eliška | 25.9.2024 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Diář
Ahoj! Já jsem si nedávno pořídila diář od značky Notique a jsem s ním opravdu spokojená. Je velmi praktický a přehledný, ideální na všechny tvoje poznámky, rozvrh a pracovní záležitosti. Notique diáře mají skvělou organizaci, takže si můžeš snadno uspořádat všechny své úkoly a plány. Co je teda super, tak to je to, že jsou designově povedené a příjemné na pohled, což je také fajn bonus. Pokud hledáš něco, co ti pomůže mít vše přehledně na jednom místě, určitě doporučuji prozkoumat jejich nabídku. Držím palce s výběrem, ať najdeš ten pravý diář! ????

Odpověď
Janex | 26.9.2024 14:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Diář
Taky teď budu něco potřebovat. Konečně jsem na https://www.hitprace.cz/ našla novou práci a tak na začátku října nastupuji a říkám si, že diář bude fakt potřeba. Je mi jasné, že budu moct asi něco nafasovat, nebo možná ne, nevím. Ale chci si vybrat sama. Ještě něco do konce roku a pak samozřejmě od ledna na příští rok. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné