Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je úterý 02. června 2026, svátek má Jarmil, zítra Tamara
Vyhledávání

Diskuse - PANE PAUL DĚKUJI ZA ÚSPĚŠNOU PŮJČKU, KTEROU JSTE MI POSKYTLI. EMAIL: paulisagoodloangive11@gmail.com

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
PANE PAUL DĚKUJI ZA ÚSPĚŠNOU PŮJČKU, KTEROU JSTE MI POSKYTLI. EMAIL: paulisagoodloangive11@gmail.com - diskuze na toto téma
Nemohl jsem uvěřit online půjčce, dokud jsem ji nepotvrdil, a byl jsem velmi šťastný, když jsem ji dostal od pana Pavla, vy všichni, kdo potřebujete půjčku, by se měli obrátit na pana Pavla, aby vám pomohl. Pracuji 2 roky jako kadeřník a nemohl jsem mít peníze na živnost, takže jsem se snažil najít skutečnou společnost, která mi může pomoci s půjčkou. Tehdy jsem viděl lidi, kteří svědčili o panu Paulovi, kteří mají pomohl jim získat půjčku, takže jsem také kontaktoval pana Pavla a on mi pomohl s půjčkou, o kterou jsem požádal, ve výši 30 000,00 eur. Jeho email zde:paulisagoodloangive11@gmail.com

Galetta | 16.10.2024 10:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
PANE PAUL DĚKUJI ZA ÚSPĚŠNOU PŮJČKU, KTEROU JSTE MI POSKYTLI. EMAIL: paulisagoodloangive11@gmail.com
Dobrý den, jestliže pracujete jako živnostník a nemáte peníze, tak by bylo dost možná nejvyšší čas, abyste přehodnotil, zda se vám to podnikání vyplatí. Znám spoustu kluků, kteří dělají jako kadeřníci a slušně se tím živí. Ale umí pracovat s penězi. Třeba si našli kadeřnické nůžky servis na https://www.eshop.dimport.cz/ kde jim to dělají za rozumnou cenu. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné