| Koupě ojetého vozu - diskuze na toto téma |
Pěkný den přeji, prosím potřebovala bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s koupí ojetého auta prosím? Po čem a kde se tak dívat poradíte? Žaneta | 10.10.2024 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Koupě ojetého vozuPěkný den, ráda se podělím o svou zkušenost s koupí ojetého auta. Když jsem se rozhodovala, kde a jak vybrat auto, narazila jsem na spoustu rad a názorů. Nakonec jsem se rozhodla zaměřit na větší autobazary, protože u menších jsem se bála možných skrytých problémů s auty. Koupila jsem auto v autobazaru https://www.aaaauto.cz/ a byla jsem opravdu mile překvapená. Celý proces byl velice profesionální. Měli jsme možnost si v klidu projít více modelů, porovnat jejich stav, a co je skvělé – mohla jsem si auto vzít na dlouhou testovací jízdu. Tím jsem si byla jistá, že mi opravdu sedí. Nemusíš se bát, pokud si nebudeš jistá, personál ti všechno vysvětlí a poradí. Oceňuji i jejich transparentnost ohledně historie aut. Auto, které jsme nakonec koupili, je v perfektním stavu a po roce ježdění nemáme žádné problémy. Odpověď |