Příborový set - diskuze na toto téma |
Dobrý den hledám kvalitní příborový set pro dceru jako svatební dar, poradíte mi jaký koupit?
Katka | 23.10.2018 10:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Příborový setJá jsem opravdu spokojená s příborovým setem z Kuliny, mají na eshopu kvalitní nádobí.
Odpověď Jana | 24.10.2018 11:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Příborový setKupovala jste tam i něco jiného než příbory?
Odpověď Katka | 25.10.2018 13:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Příborový setAno, mohu doporučit přikoupit i titanovou pánev, na které se vaří jedna radost.
Odpověď Simona | 13.3.2021 10:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Příborový setMoc pěkně designově řešené nádobí mají na bakly. Mám od nich teda i nějaké koupelnové doplňky a mají je opravdu kvalitní, hlavně ty ručníky ! Odpověď Verča | 2.1.2022 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Příborový setJá jsem si objednávala krásnou příborovou sadu v černé barvě na eshopu lunzo.cz. Stojí za to kouknout na to, co všechno mají. Odpověď Erika | 30.1.2022 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Příborový setTy vypadají krásně ! A za tu cenu taky paráda. Za jak dlouho ti balíček přišel ? Odpověď |