| Kvalitní granule pro pejska - diskuze na toto téma |
Dobrý den, můžete mi někdo dát radu prosím, podle čeho bych měla vybírat granule pro svého psího miláčka? Blanka | 15.10.2024 02:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní granule pro pejskaDlouho jsem hledala granule, které budou mému pejskovi vyhovovat, a také se rovnou přiznám, že se snažím pro svého psa vždy najít to nejlepší. Proto mu kupuji už jen granule https://www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-dospele-psy/marp-holistic-lamb-jehneci-bez-obilovin-2kg, které jsou bez obilovin a zbytečných konzervantů. Odpověď Agáta | 8.11.2024 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní granule pro pejskaZdravím, máte prosím od této značky zkušenost i s konzervama? Granulky jsem teď taky koupila a jsem spokojená, tak plánuju koupit ještě masové konzervy. Odpověď Lucka L. | 10.11.2024 00:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní granule pro pejskaKonzervy mají skvělé - taky touto značkou krmím a mému pejskovi sedí. Dřív nás dost trápilo zažívání, ale od té doby, co kupujeme Marp, máme klid. Konzervy mají navíc vysoký obsah masa a pejskům fakt chutnají. Odpověď Martina | 18.11.2024 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní granule pro pejskaHolky, jaké máte od nich vyzkoušené? Taky bych je koupila na zkoušku pro pejska na přilepšenou. Odpověď Lucka L. | 21.11.2024 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní granule pro pejskaTady máte odkaz na ty, které kupuju já, a které má můj pes nejraději www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-dospele-psy/marp-natural-farmland-kachni-12kg Odpověď |