Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 04. června 2026, svátek má Dalibor, zítra Dobroslav
Vyhledávání

Diskuse - Kvalitní granule pro pejska

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kvalitní granule pro pejska - diskuze na toto téma
Dobrý den, můžete mi někdo dát radu prosím, podle čeho bych měla vybírat granule pro svého psího miláčka?

Blanka | 15.10.2024 02:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní granule pro pejska
Dlouho jsem hledala granule, které budou mému pejskovi vyhovovat, a také se rovnou přiznám, že se snažím pro svého psa vždy najít to nejlepší. Proto mu kupuji už jen granule https://www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-dospele-psy/marp-holistic-lamb-jehneci-bez-obilovin-2kg, které jsou bez obilovin a zbytečných konzervantů.

Odpověď
Agáta | 8.11.2024 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní granule pro pejska
Zdravím, máte prosím od této značky zkušenost i s konzervama? Granulky jsem teď taky koupila a jsem spokojená, tak plánuju koupit ještě masové konzervy.

Odpověď
Lucka L. | 10.11.2024 00:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kvalitní granule pro pejska
Konzervy mají skvělé - taky touto značkou krmím a mému pejskovi sedí. Dřív nás dost trápilo zažívání, ale od té doby, co kupujeme Marp, máme klid. Konzervy mají navíc vysoký obsah masa a pejskům fakt chutnají.

Odpověď
Martina | 18.11.2024 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kvalitní granule pro pejska
Holky, jaké máte od nich vyzkoušené? Taky bych je koupila na zkoušku pro pejska na přilepšenou.

Odpověď
Lucka L. | 21.11.2024 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kvalitní granule pro pejska
Tady máte odkaz na ty, které kupuju já, a které má můj pes nejraději www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-dospele-psy/marp-natural-farmland-kachni-12kg

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné