| Darování bajíček - diskuze na toto téma |
Holky, chtěla bych jít darovat vajíčka. Kamarádka už byla a byla ve Zlíně. Byla tam spokojení, tak mi doporučuje tu jejich kliniku https://www.ivf-zlin.cz/. Vaše zkušenosti? Ina | 14.11.2018 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování bajíčekAhoj, já jsem darovat vajíčka taky byla. Jen tak na úvod bych ráda řekla, proč jsem se pro darování rozhodla - vím, co to je, když žena nemůže mít vytoužené dítě. Nic neudělala, je předurčená k mateřství, ale příroda ji prostě tohle štěstí nedopřála. Proto jsem se rozhodla darovat. Jinak pak kde jsem byla? Ano, i já jsem byla na IVF klinice Zlín a musím říct, že lépe jsem si vybrat nemohla... Ten servis, který mi byl dopřán - nepopsatelný! Je to světová klinika. Ostatně je taky vyhledávána zahraniční klinetelou. Ale to ti asi sama kamarádka poreferuje. Pokud tedy uvažuješ nad klinikou, pak i za mě tedy jedině ta zlínská. Odpověď Soňa | 3.12.2018 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování bajíčekMoc ti dekuju za názor :) A můžu tě ještě poprosit... Mohla bys mi popsat, jak to celé probíhalo? Odpověď Ina | 2.1.2019 12:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování bajíčekJasně, to není vůbec problém :) Na https://www.ivf-zlin.cz/24773-informace-pro-darkyne-vajicek jsem registrovala přes jejich formulář. Potom mě z kliniky zavolali a naplánovali se mnou schůzku, kde mi všechno vysvětlili. Vzali mi krev, aby zjistili, zda jsem v pořádku a můžu darovat. Před samotným darováním naplánovali stimulační cyklus. Léky jsem si aplikovala sama, sestra mi vše vysvětlila.
Odpověď Naďka | 4.2.2019 07:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování bajíčekIno, mě by ještě zajímalo, zda je nějaké omezení pro dárkyně vajíček? Jako já tím myslím, zda jsou dárkyně třeba omezeni věkem? A nevíš, jak je to v případě darování spermií? Taky jsou dárci omezeni věkem? Odpověď Adéla | 21.2.2020 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Darování bajíčekNevíte jestli je možné vajíčka darovat vícekrát nebo je to umožněno pouze jednou ? Odpověď Ina | 18.7.2020 19:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Darování bajíčekDarovat vajíčka je možné víckrát pokud splňuješ věkovou hranici, ta je tam nejdůležitější a pak také zdravotní stav :) Odpověď |