Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Zdravé dásně a bílé zuby

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zdravé dásně a bílé zuby - diskuze na toto téma
Zdravím, jak na zdravé zuby a dásně? Často mě trápí záněty, žluté zuby, citlivé dásně a začínající paradontoza. Máte někdo zkušenost? Co se Vám na to osvědčilo a zabralo?

Stella | 14.10.2024 00:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravé dásně a bílé zuby
Dobrý večer, já už nějakou dobu kupuju jen přírodní pastu s bio CBD olejem, bez SLS, fluoru a dalších additiv. Je skvělá a už mě netrápí ani citlivé dásně ani žluté zuby. Doporučím ji vyzkoušet, je od značky White Pearl a objednávám ji na krasnyusmev.cz.

Odpověď
Mirka | 20.10.2024 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zdravé dásně a bílé zuby
Taky od nich tuto pastu kupuju a už dlouho mě netrápí žluté zuby ani žádné problémy s dásněmi www.krasnyusmev.cz/white-pearl-cbd-aloe-vera-whitening-toothpaste-75ml

Odpověď
Ilona | 24.10.2024 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zdravé dásně a bílé zuby
Moc děkuji, pastu jsem si hned na zmíněných stránkách objednala a těším se až ji vyzkouším :)

Odpověď
Klára | 22.10.2024 20:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravé dásně a bílé zuby
Dobrý večer, určitě bych nejprve vybrala nějakou speciální pastu na paradentózu. Používat určitě zubní nit. Jakmile se Vám to spraví, tak pořídit kvalitní bělící pastu. Pokud Vám to nebude vadit na dásně, tak výsledek uvidíte. Sice ne hned za týden, ale stojí za to vydržet.

Odpověď
Rozarka | 29.10.2024 09:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zdravé dásně a bílé zuby
A vy s tím máte zkušenosti? My paradentózu v rodině totiž máme a já bych tomu ráda předcházela. Používám mezizubní kartáčky, s nití jsem se zatím nějak nesžila. Jakou pastu používáte a jste s výsledky spokojená?

Odpověď
Klára | 31.10.2024 15:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zdravé dásně a bílé zuby
Objednala jsem tuto https://www.notino.cz/mediblanc/healthy-gums-zubni-pasta-pro-ochranu-dasni/ na základě recenzí a je skvělá. Dásna mě přestala bolet a krvácet. :) Takže ji kupuji od té doby pravidelně. :) Jinak co se týče té zubní nitě, tak já si kupuji také tam taková párátka. Jmenuje se to dentální párátka s nití. A to si mylsím že by vám vyhovovat mohlo. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné