| Úmrtí mazlíčka - diskuze na toto téma |
Přeji pěkný den. Prosím chtěla bych se zeptat na vše zkušenosti ohledně úmrtí domácího mazlíčka. Tedy hlavně mě zajímá co potom? Potom až mazlíček odejde? Jelikož bydlíme v Brně v bytě, tak prostě nemáme zahrádku, kde by se to dalo řešit. Můžete mi poradit prosím? Karolína | 16.10.2024 10:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Úmrtí mazlíčka Dobrý den, neslyšela jste náhodou někdy o krematoriu pro zvířata? Konkrétně o https://www.krematoriumzvirat.cz/ u nás v Brně? Já jsem tam vezla svého pejska a nechala mu u nich připravit poslední rozloučení. Bylo to moc pěkné, ostatně i na stránkách můžete vidět video z toho jak to probíhá. Navíc si pak z popel můžete nechat vyrobit i šperk a nosit tak svého mazlíčka stále při sobě. Odpověď Laura | 4.11.2024 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Úmrtí mazlíčka Holky, já bydlím v Praze a mám hodně nemocného pejska. Přemýšlím, co pak, až přijde to nejhorší :( Máte některá zkušenost s kremací v Praze? Odpověď Zdenka | 8.11.2024 10:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Úmrtí mazlíčka Dobrý den, doporučím služby od krematoriumzviratpraha.cz - my jsme je kontaktovali, když nám zemřel Dusty po 15 letech a byli jsme s jejich službama spokojení. O všechno se postarali, jsou zdvořilí, příjemní a všechno tak proběhlo důstojně a v klidu. Odpověď Martina | 12.11.2024 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Úmrtí mazlíčka Holky, jak prosím zaručí, že dostanete popel jen toho vašeho zvířátka? Nevíte prosím jak to funguje? Odpověď Zdenka | 17.11.2024 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Úmrtí mazlíčka Oni právě garantují, že dostanete popel jen svého zvířátka, takže se nemusíte vůbec bát. Tady najdete vše popsané www.krematoriumzviratpraha.cz/garance Odpověď |