| Prodloužení vlasů - zkušenosti - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, prosím o radu - vlasy mám po ramena a nikdy mi ani delší nedorostou, což je štve! Máte někdo zkušenost s prodlužováním vlasů, aby to nestálo celou výplatu? Zdenka | 16.10.2024 00:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasů - zkušenostiZdravím, mám to stejně, ale když se dívám na ty ceny v kadeřnických salónech, to je děs :( Odpověď Klára | 22.10.2024 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodloužení vlasů - zkušenostiDobrý večer, koukněte na https://www.vlasy-levne.cz/5-clip-in-40-rovne tam najdete spoustu clip in pásků. Jak rovné, mají tam i kudrnaté. Aplikace je jednoduchá. Já jsem s nimi spokojená. Mám jak pásky, tak culík. Odpověď Radka | 24.10.2024 12:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Prodloužení vlasů - zkušenostiDobrý den, souhlasím s paní Klárou. Také kupuji. Jelikož převážně nosím culíky, tak si kupuji jen ty clip-in culík. Je to o tom, co kdo má rád. Mají tam toho spoustu, stačí si vybrat. A aplikace taky není nijak složitá. Zabere pár minut. Odpověď Eliška | 19.10.2024 01:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasů - zkušenostiHolky a proč si nekoupíte clip in pásky nebo clip in vlasy? To nestojí moc, jednoduše se napojí na vlasy a vypadá to opravdu dobře a přirozeně. Mrkněte na hotstyle.cz, mám je od nich a mají velký výběr barev a odstínů. Odpověď Martina | 25.10.2024 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodloužení vlasů - zkušenostiPřesně, taky od nich mám clip in pásy i clip in vlasy a jak píšete - vypadá to dobře, aplikace je jednoduchá a hlavně se v tom cítím dobře a vypadám lépe :) Odpověď |