| Korejská vs tradiční kosmetika - diskuze na toto téma |
Zdravím, máte prosím někdo zkušenost s korejskou kosmetikou? Stojí za to vyzkoušet nebo raději upřednostňujete tradiční značky? Budu ráda za komentáře a zkušenosti :) Lucka J. | 20.10.2024 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Korejská vs tradiční kosmetikaJá jsem korejskou kosmetiku zkoušela, ale už nikdy více!! Bohužel jsem to překombinovala a místo toho, aby se mi zlepšila pleť, tak jsem měla pupínek vedle pupínku, úpleť byla vysušená a celkově nehezká. Teď používám kosmetiku Astrid Hydro Xcell a jsem spokojená a hlavně je spokojená a krásná i moje pleť. Odpověď Vendula | 21.10.2024 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Korejská vs tradiční kosmetikaHolky, taky jsem na kosmetiku včera koukala v drogérii a přemýšlela jsem, že ji zkusím. Teď lituju, že jsem ji nevzala, takže se tam zítra stavím a koupím si krém a sérum :) Odpověď Zuzka L. | 24.10.2024 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Korejská vs tradiční kosmetikaHolky, taky nemám dobrou zkušenost s korejskými produkty. My na ty jejich látky asi nejsme zvyklý, neseděla mi. Sama taky používám Astrid Hydro Xcell, tato kosmetika je skvělá a má výborné složení. Doporučím toto sérum, jestli se rozhodnete kosmetiku zkusit www.tetadrogerie.cz/eshop/katalog/astrid-super-serum-30ml-hydro-x-cell Krásně hydratuje, vyhladí pleť a ta vypadá zdravější a krásnější. Odpověď Míša | 21.10.2024 18:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Korejská vs tradiční kosmetikaJá za to moc nejsem, není to na evropskou pleť. Osobně jsem maximálně spokojená s touhle českou kosmetikou https://www.iuvenio.com/ je veganská, vhodná i na citlivou pleť a mně konečně pleť sjednotila a vyhladila.
Odpověď |