| Snaha o těhotenství - diskuze na toto téma |
Zdravím všechny, s manželem se snažíme víc než 7 měsíců o miminko a nedaří se. Co dělat prosím? Na koho se obrátit? Sylva | 16.10.2024 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Snaha o těhotenstvíDobrý večer, mám to bohužel stejně a taky přemýšlím na jakou dobrou kliniku se obrátit. Asi je potřeba, aby nás vyšetřili a pak navrhli co dělat. Odpověď Barbora | 20.10.2024 00:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Snaha o těhotenstvíHolky, je nás asi hodně - mám kolem sebe i dost kamarádek, kterým se nedaří otěhotnět. Sama jsem četla hodně diskuzí a ženský si chválí kliniku ve Zlíně. Sama chci navštívit doktora a nechat se vyšetřit, zda je vše ok a určitě půjdu do Zlína. Odpověď Klára | 21.10.2024 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Snaha o těhotenstvíZdravím všechny, ze své zkušenosti doporučím kliniku IVF Zlín. Mají tam individuální přístup, opravdu se zajímají a záleží jim na Vás. Můžu srovnávat - před tím jsem byla na klinice v Praze i v Brně. No a hlavně jsem ve Zlíně otěhotněla po IVF, takže na kliniku nedám dopustit. Tady máte odkaz na jejich stránky www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti Odpověď Ilona | 24.10.2024 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Snaha o těhotenstvíMoc děkuji za konkrétní doporučení! Na kliniku ve Zlíně čtu spoustu dobrých recenzí, takže se hned zítra k nim objednám na konzultaci. Odpověď |