Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Snaha o těhotenství

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Snaha o těhotenství - diskuze na toto téma
Zdravím všechny, s manželem se snažíme víc než 7 měsíců o miminko a nedaří se. Co dělat prosím? Na koho se obrátit?

Sylva | 16.10.2024 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Snaha o těhotenství
Dobrý večer, mám to bohužel stejně a taky přemýšlím na jakou dobrou kliniku se obrátit. Asi je potřeba, aby nás vyšetřili a pak navrhli co dělat.

Odpověď
Barbora | 20.10.2024 00:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Snaha o těhotenství
Holky, je nás asi hodně - mám kolem sebe i dost kamarádek, kterým se nedaří otěhotnět. Sama jsem četla hodně diskuzí a ženský si chválí kliniku ve Zlíně. Sama chci navštívit doktora a nechat se vyšetřit, zda je vše ok a určitě půjdu do Zlína.

Odpověď
Klára | 21.10.2024 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Snaha o těhotenství
Zdravím všechny, ze své zkušenosti doporučím kliniku IVF Zlín. Mají tam individuální přístup, opravdu se zajímají a záleží jim na Vás. Můžu srovnávat - před tím jsem byla na klinice v Praze i v Brně. No a hlavně jsem ve Zlíně otěhotněla po IVF, takže na kliniku nedám dopustit. Tady máte odkaz na jejich stránky www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti

Odpověď
Ilona | 24.10.2024 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Snaha o těhotenství
Moc děkuji za konkrétní doporučení! Na kliniku ve Zlíně čtu spoustu dobrých recenzí, takže se hned zítra k nim objednám na konzultaci.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné