| Silná a pevná erekce - diskuze na toto téma |
Zdravím, prosím chtěla bych pomoci svému muži, který v poslední době tak nějak přišel o erekci. Má toho hodně v práci, i nějaké ty zdravotní komplikace. Ale i tak bych chtěla, aby mu to zase normálně fungovalo. Můžete mi poradit, jak mu pomoci? Co třeba pomohlo vašim chlapům? Markéta | 18.10.2024 07:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Silná a pevná erekceTak to bych také potřebovala pro svého manžela něco, co by mu s tím opravdu pomohlo. vidím na něm, jak moc je z toho nervózní a já díky tomu vlastně také... Odpověď Blanka | 21.10.2024 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Silná a pevná erekceMůj muž měl nějakou dobu také problémy s erekcí. Kdybych měla radit, tak co mu opravdu pomohlo, tak byl gel https://www.supererekce.cz/5-runner Tedy nemohu mluvit v minulém čase, protože mu pomáhá stále v případech, kdy spolu chceme mít opravdu pořádný sex. Za mě naprosto ideální řešení. Odpověď Petra | 22.10.2024 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Silná a pevná erekceDobrý večer, existuje spoustu možností. Od kapslích s vitamíny na podporu erekce, tak i různé stimuláty - hračky, které umocní chuť i vzrušení. Také bych zvolila nějaké vitamíny, aby mu to pomohlo při únavě. On vyčerpaný muž na sex mít chuť nemůže. Ideálně nějaké béčko, magnézium apodobně. Odpověď |