| Jak na opakované záněty dásní a bolesti v krku - diskuze na toto téma |
Zdravím všechny, prosím o tip, co by mohlo zafungovat na opakované nachlazení, bolesti v krku a záněty dásní? Gábina | 17.10.2024 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak na opakované záněty dásní a bolesti v krkuVýborná jsou orální probiotika, alespoň mě skvěle na podobné potíže, jaké vy popisujete, krásně zafungovaly. Užívám orální probiotika Bac-Entos a objednávám je na lekarnasenimed.cz. Odpověď Zuzana | 23.10.2024 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak na opakované záněty dásní a bolesti v krkuHolky, to mě zajímá - vložily byste mi prosím na orální probiotika odkaz - něco bych si k tomu přečetla. Znám jen ty klasické probiotika, ale o těch orálních slyším poprvé. Odpověď Gábina | 25.10.2024 00:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak na opakované záněty dásní a bolesti v krkuTady máte na probiotika odkaz a najdete tam taky informace a jak se probiotika užívají. Určitě je zkuste a uvidíte sama, že jsou výborné www.lekarnasenimed.cz/probiotika/bac-entos-oralni-probiotikum-30-tablet Odpověď Galetta | 18.10.2024 11:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak na opakované záněty dásní a bolesti v krkuSkoro bych řekla, že tyhle dvě věci spolu nemají zase tak moc společného. Mně třeba na bolest krku pomáhá návštěva finské sauny. Dlouho jsem chodila do veřejné u nás ve městě. Teď jsme ale pořídili saunu od https://www.saunujeme.cz/nase-sauny/finska-sauna/ a musím říct, že jsem s tím fakticky hodně spokojená. Na imunitu to funguje fakticky jako velká vzpruha. Odpověď |