Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Nevolnost v těhotenství

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nevolnost v těhotenství - diskuze na toto téma
Zdravím všechny, máte prosím někdo zkušenost s nevolností v těhotenství? Co Vám ulevilo, máte nějaký tip?

Jarka | 19.10.2024 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nevolnost v těhotenství
Já jsem zkoušela všechno možné, ale pomohl mi až lék Xonvea. Díky němu se mi ulevilo a zase můžu fungovat a jíst :) Musíte si ho nechat napsat od lékaře, ale to je to nejmenší.

Odpověď
Nina | 23.10.2024 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nevolnost v těhotenství
Dobrý den, nemůže ta Xonvea nějak uškodit miminku? Já už od začátku těhotenství dost trpím a nic mi moc nezabírá, takže jsem pátrala a narazila na tenhle lék, ale mám trochu obavu z toho, že je na lékařský předpis, že to nebude jen tak :-/ Co si o tom myslíte?

Odpověď
Petra | 25.10.2024 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nevolnost v těhotenství
Toho se určitě bát nemusíte, že by to miminku nějak ublížilo. Já si spíš myslím, že miminku škodí, když je mamince tak zle a není schopná třeba ani jíst a pít. Poraďte se s doktorem, ten vás určitě ubezpečí, že xonvea nemá žádná rizika a uvidíte, že třeba už za pár dnů vám bude mnohem líp :-)

Odpověď
Erika | 25.10.2024 00:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nevolnost v těhotenství
Holky, taky s ním mám skvělou zkušenost, na nevolnosti proste funguje. Navíc nijak neškodí miminku, což je pro mě nejdůležitější.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné