| Doplněk stravy dobrý na klouby - diskuze na toto téma |
Zdravím všechny, co se Vám prosím osvědčilo na klouby? Jakou kloubní výživu užíváte a jste spokojené? Hanka | 22.10.2024 00:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplněk stravy dobrý na kloubyDobrý večer, já kupuju Colafit na lekarnasenimed.cz a je výborný. Jde o čistý krystalický kolagen, který je v malých bílých kostičkách a dobře se polkne. Navíc skvěle funguje, a to jak na klouby, tak i na zdravé vlasy, nehty a pokožku celkově. Odpověď Kateřina | 25.10.2024 19:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplněk stravy dobrý na kloubyU nás celá rodina užívá tento kolagen a je opravdu perfektní. Sama to poznám na kolenech, které nebolí a taky se můžu lépe pohybovat. Doporučím ho vyzkoušet a uvidíte sama www.lekarnasenimed.cz/kolagen-na-klouby-1/colafit-120-30-kosticek-navic Odpověď Simona | 24.10.2024 12:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplněk stravy dobrý na kloubyDobrý den, určitě kolagen. A je jedno, jestli ho použijete v tobolkách nebo rozpustný. Ale v těch tobolkách je pro mě lepší, protože nemám ráda to rozmíchávání apod. A pak určitě nějaké lehké cvičení, lehký pohyb, aby se člověk udržoval. Odpověď Eliška | 29.10.2024 10:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplněk stravy dobrý na kloubySimčo a jaký kolagen používáš? A pozoruješ teda nějaké účinky na ty klouby? Já pořád nevím jaký pořídit, zda ten rybí nebo hovězí. Pořád o tom jen čtu nějaké sálodlouhé debaty. Odpověď |