| Rada s odborníkem - diskuze na toto téma |
Ahoj všem, mám za sebou rok snahy o miminko a i když moje gynekoložka tvrdí, že jsem v pořádku, navrhla návštěvu reprodukční kliniky. Byla jsem z toho trochu smutná a už jsem to s ní víc neřešila. Tak mě teď zajímá, jestli někdo máte zkušenosti s IVF s vlastními vajíčky? Ráda bych věděla, jaké jsou možnosti a jak to celé probíhá. Díky moc za sdílení vašich zkušeností a tipů, vážím si každé rady. Kelly | 25.10.2024 19:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rada s odborníkemAhojky, jojo, chápu, jaké to je, když se snažíte a nakonec ti řeknou tento verdikt :( Ale dívej, IVF je možné podstoupit i s vlastními vajíčky, pokud to zdravotní stav dovolí :) Takže šance tu je :) Proces zahrnuje hormonální stimulaci pro získání více vajíček, která pak lékaři oplodní mimo tělo, a po vyšetření se pak vrací zpět. Pro přirozený průběh a komfortní prostředí bych určitě doporučila tuto kliniku https://www.ivf-zlin.cz/. Mám s ní osobní zkušenost :) Mají tam velmi lidský přístup a individuální konzultace, což by ti mohlo pomoct získat odpovědi na všechny otázky. Tak se tam objednej a hned budeš vědět co a jak :) Odpověď |