Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Titanové nádobí

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Titanové nádobí - diskuze na toto téma
Mohla bych poprosit nějakou zkušenou kuchařku o doporučení kvalitního titanového nádobí ?

Jarmila | 26.10.2018 17:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Titanové nádobí
Jestli se můžu zapojit do diskuze tak velmi kvalitní je i litinové nádobí. Nevím co máš doma, ale tady tohle nádobí je i na indukci, což všechny zase nejsou :) www.kulina.cz/litinove-nadobi-eva-solo. Mám od nich hrnec a pánev a jsem s tím spokojená a k takovému nerezu bych se už asi nikdy nevrátila.

Odpověď
Laura | 28.10.2018 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Titanové nádobí
Kamarádka má taky z kuliny nádobí a je s ním spokojená. Něco na tom bude, ale zase je fakt že každému vyhovuje něco jiného … ona vaří v titanu do čehož já bych nešla protože mi přijde to nádobí dost těžké :/

Odpověď
Jana | 15.11.2018 01:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Titanové nádobí
Tam mají také dobré nádobí, ještě je dobrá i webovka www.zgastro.cz doprava zdarma a záruka na povrch u pánviček. Taky tam mají nádobí na indukci. :-)

Odpověď
Jarmila | 17.11.2018 16:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Titanové nádobí
To já poštovné až zas tak neřeším, hlavně abych vybrala vždycky dobře a nádobí mi vydrželo. Letos budu nakupovat nádobí i pod stromeček, protože se švagrová stěhuje do nového tak jí chceme udělat radost a vybavit jí kuchyň, tak snad bude spokojená. Chtěla bych jí objednat nádobí tady od té značky, tak snad bude spokojená www.kulina.cz/sada-hrncu-s-rendlikem-4-ks-fusiontec-cervena

Odpověď
Luisa | 18.11.2018 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na indukci právě sháním a rozhoduji se mezi těmato výrobci. :-)

Odpověď
Katinka | 25.11.2018 19:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Titanové nádobí
Já mám pánev a hrnec z gastro a jsem spokojená o druhé značce jsem jen slyšela zatím. :)

Odpověď
Jarmila | 2.12.2018 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mezi kterýmmi ? Dívala ses na kulině, na indukčku tam toho mají poměrně dost.

Odpověď
Alča | 2.12.2018 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No a ty máš jaké nádobí? Já taky právě hledám takové, aby se s ním lehce manipulovalo, čili ten titan by pro mě asi taky nebyl.

Odpověď
Božena | 9.1.2019 13:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Titanové nádobí
Ahoj zařizuji si novou kuchyň a ráda bych si koupila nějaké dobré titanové nádobí.Máte někdo nějaké ozkoušené, které byste mi mohli doporučit?

Odpověď
Líza | 21.1.2019 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Boženo, když se koukneš na zgastro.cz tak tam si určitě vybereš. Já mám od nich titanové nádobí na indukci a jsem spokojená, vařím v ní pořád. Děti milují palačinky, takže teď je v kurzu pánev na palačinky, konečně se usmaží rovnoměrně a nemám vypoulenou pánev jak se mi to stávalo dřív. Pro mě rozhodně nejlepší investice do nádobí.

Odpověď
Raduska | 22.1.2019 14:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Minunule když jsem si koupila titianový hrnec, tak jsem se pěkně spálila. Brala jsem ho z obchodu bez předchozího průzkumu. Říkáte, že od zgastro je to kvalita?

Odpověď
Alenka | 23.1.2019 17:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
S titanovým nádobím mám dobré zkušenosti, neměnila bych.

Odpověď
Kateřina D. | 24.1.2019 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pro mě je rozhodující kolik času strávím v kuchyni, takže rozhodně jsem uvítala něco, co mi ten čas ušetří

Odpověď
Cecilka | 27.1.2019 10:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Titanové nádobí
Děkuji za ti,p dívali jsme se s manželem na zgastro a něco jsme si tam už objednali, tak se těším až si v tom něco uvaříme :-)

Odpověď
Hanka | 18.2.2019 11:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Titanové nádobí
Já dřív měla jen tescomu, ale tak nějak jsem si jednou rkla že zkusim neco noveho.. takže za mě doporučuji https://www.eberghoff.cz/, na litinových tedy nevařím, ale mám sadu nerezových a jsou super... Kulinu jsem ještě nezkoušela, tak třeba pristě :)

Odpověď
Mamka Danka | 25.2.2019 14:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Titanové nádobí
Ahoj maminky, jestli se taky můžu zapojit tak sice nemám doporučení na nádobí jako takové, ale sama už přes rok všechny jídla připravuju (i vařím) v Thermomixu, což je takový multifunkční vařicí hrnec. Je super, zastane práci všech spotřebičů (neumí jen péct), ale spousta lidí ho nezná, proto třeba může někoho zaujmout ;) Určitě si ho případně vygooglíte. Mějte fajn den!

Odpověď
Maru | 28.2.2019 23:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Danko, souhlasím, taky mám thermomix a nejeneže v něm dělám každý den a skoro všechny jídla, ale oblíbil si ho i můj muž. I když nejdřív byl hodně proti jeho koupi, ale dnes s ním vaří rád a často mě z kuchyně doslova vyhání :D Ne že by mě nebavilo vařit, ale někdy je to velké ulehčení. Ti naši chlapi jsou prostě hračičky a když jim nabídnete techniku, stanou se z nich klidně i super kuchaři :D

Odpověď
Sandra | 20.3.2019 17:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Titanové nádobí
Nemáte prosím některá z vás nádobí od AMT Gastroguss. Mám zálusk na ty jejich titanové hrnce a pánve, ale zajímala by mě kvalita, jestli se po čase nezačne olupovat povrh a jestli se na něm jídlo opravdu nepřipaluje ?

Odpověď
Nikča | 21.3.2019 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak tady tu značku teda vůbec neznám, ale připojím se protože chci taky kupovat titanové nádobí a budu ráda za nějaké doporučení od koho je dobré tady ty věci zakoupit.

Odpověď
Renata | 23.3.2019 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já mám od nich asi 3 pánve, je to německá výroba takže kvalita a je to taky znát v poměru s ostatním značkami co mám. Líbí se mi i ten jejich jednoduchý design, rukojeti mají taky velmi dobře udělané, celkově se mi s tím jejich nádobím dobře pracuje. Stojím každý den u plotny, takže jsem kupovala něco co mi práci trochu usnadní.

Odpověď
Nikča | 25.3.2019 14:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A jak je to s údržbou nebo připalováním ? Nechytá se na to jídlo moc ?

Odpověď
Renata | 30.3.2019 10:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Titanové nádobí
Co se týče údržby, tak titanové nádobí se doporučuje umývat tepelným šokem, že jakmile dovaříš, tak dát pánev pod studenou vodu, odplaví se všechny nečistoty takže pak už stačí jenom setřít ubrouskem. A k tomu připalování, to je jedna z hlavních váhod titanového nádobí, že se na něm nádobí nepřipaluje ;)

Odpověď
Nikča | 25.4.2019 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Titanové nádobí
A je vhodné i na indukční desku nebo ne ?

Odpověď
Renata | 29.4.2019 08:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Titanové nádobí
Když se podíváš na jejich stránky www.zgastro.cz tak tam mají i titanové nádobí na indukci ;)

Odpověď
Nikča | 29.4.2019 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Titanové nádobí
Tak to je boží, protože momentálně mám nerez a to je takovej krám, že bych to nejradši vyhodila. Ale moje hloupost, protože jsem se snažila ušetřit, což byla chyba.

Odpověď
Lucasice | 5.9.2019 10:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Titanové nádobí
Kdysi mi kolegyně v práci doporučila titanové nadobí, bože dík, že jsem ji poslechla a koupila si ho, nejlepší!

Odpověď
Barka | 1.5.2020 19:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Titanové nádobí
Holky, měla bych dotaz… Je ten titan vhodny i na indukci?

Odpověď
Elena | 30.6.2020 18:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Titanové nádobí
A kde jsi titanové nádobí koupila? Na netu nebo v kamenné prodejně?

Odpověď
Lola | 27.7.2020 09:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Titanové nádobí
Já jsem ho koupila na netu. Jako co, po obchodech se mi lítat nechtělo, pak se s tím ještě tahat, to ne… Hledala jsem proto na netu a nejlepší nabídka byla na https://www.zgastro.cz, tak jsem si to nádobí koupila tam.

Odpověď
Karla | 27.8.2020 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Titanové nádobí
Je to tak, taky nerada lítám po kšeftech… to zgastro je supr. Docela jsem tam vybavila kuchyni.

Odpověď
Alča | 30.9.2020 10:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Titanové nádobí
Jo, to je pravda. To zgastro má totiž hodně dobrou nabídku. Navíc i ty ceny má senzační.

Odpověď
Patrik | 29.9.2021 14:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mohl by mi prosím někdo doporučit kvalitní nádobí do kuchyně? Takové které vydrží, dobře drží teplotu a má kvalitní povrch, který se nejlépe nepřipaluje?

Odpověď
Alena | 30.9.2021 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máme doma hrnce, které jsou vyrobeny z kovaného hliníku, díky tomu jsou vysoce odolné vůči poškození, působení kyselin obsažených v potravinách a rzi.

Odpověď
Lucie | 1.10.2021 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, také jsem šla cestou kovaného hliníku, máme doma sadu kvalitních hrnců, ve kterých se vaří opravdu jedna radost. Koupila jsem je od https://www.doleo.cz/ , kde mají kvalitní vybavení do domácnosti a hlavně na to po objednání nemusíte dlouho čekat. Při nákupu nad 3 tisíce tam mají navíc i dopravu zdarma.

Odpověď
Janka | 31.10.2025 09:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Titanové nádobí
Taky jsem hledala kvalitní nádobí a zjistila jsem, že kromě hrnců hodně záleží i na přípravě surovin. Já si například pomáhám vážením – mám kuchyňskou digitální váhu z https://www.vahy-vaha.cz/digitalni-obchodni-vahy a díky ní dodržím přesné množství podle receptu. Jídlo se pak povede vždycky stejně dobře a člověk se naučí větší přesnosti v kuchyni.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné