| Prádlo - diskuze na toto téma |
Ahoj holky! :) Mám menší prsa, ale větší obvod, a proto je pro mě někdy obtížné najít podprsenku, která mi dobře padne a zároveň je pohodlná. Chtěla bych se zeptat, kde vy nakupujete podprsenky, které by splnily tyto požadavky? Zajímalo by mě také, na co se při výběru zaměřit – zda třeba na materiál, střih nebo značku. Pokud máte nějaké konkrétní tipy nebo oblíbené obchody, budu moc vděčná! Děkuji! Táňa | 28.10.2024 20:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | PrádloAhoj! :) Já mám podobný problém a také jsem se potýkala s hledáním podprsenek, které by mi dobře seděly. Osobně doporučuji podívat se na e-shop https://www.linia.cz/. Mají širokou nabídku podprsenek různých velikostí a střihů, a určitě tam najdeš něco, co ti bude vyhovovat. Je dobré zaměřit se na podprsenky s širšími ramínky a elastickými obvody, které poskytují lepší podporu. Také doporučuji vyzkoušet modely bez kostic, které mohou být pohodlnější, ale stále nabízejí dobrou oporu. Vždy je dobré si podprsenku vyzkoušet a ujistit se, že ti perfektně padne. Odpověď |