Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Prádlo

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Prádlo - diskuze na toto téma
Ahoj holky! :) Mám menší prsa, ale větší obvod, a proto je pro mě někdy obtížné najít podprsenku, která mi dobře padne a zároveň je pohodlná. Chtěla bych se zeptat, kde vy nakupujete podprsenky, které by splnily tyto požadavky? Zajímalo by mě také, na co se při výběru zaměřit – zda třeba na materiál, střih nebo značku. Pokud máte nějaké konkrétní tipy nebo oblíbené obchody, budu moc vděčná! Děkuji!

Táňa | 28.10.2024 20:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prádlo
Ahoj! :) Já mám podobný problém a také jsem se potýkala s hledáním podprsenek, které by mi dobře seděly. Osobně doporučuji podívat se na e-shop https://www.linia.cz/. Mají širokou nabídku podprsenek různých velikostí a střihů, a určitě tam najdeš něco, co ti bude vyhovovat. Je dobré zaměřit se na podprsenky s širšími ramínky a elastickými obvody, které poskytují lepší podporu. Také doporučuji vyzkoušet modely bez kostic, které mohou být pohodlnější, ale stále nabízejí dobrou oporu. Vždy je dobré si podprsenku vyzkoušet a ujistit se, že ti perfektně padne.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné