Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Menstruace

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Menstruace - diskuze na toto téma
Ahoj, chci se zeptat na zkušenosti s menstruačními kalhotkami. Ráda bych je zkusila, ale trochu se obávám, jestli budou dostatečně spolehlivé – zvládnou i silnější dny? Jak je to s pohodlím a pocitem sucha během nošení? Viděla jsem, že existují různé varianty s různou úrovní savosti, ale nemám představu, jestli je lepší je kombinovat třeba s kalíškem nebo tamponem, nebo zda opravdu vystačí samy o sobě. A co jejich údržba? Budu ráda za každou radu, která by mi pomohla se rozhodnout!

Patty | 28.10.2024 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Menstruace
Ahoj! Já s MS kalhotkama zkušenost mám a ráda ti přiblížím, jak fungují :) Sama jsem se ze začátku obávala, jestli budou zvládat i silnější dny, ale u kalhotek s vyšší savostí jsem byla mile překvapená – udrží opravdu hodně a pocit sucha je skvělý. Já nosím kalhotky od značky Bellinda. Ta nabízí různé úrovně savosti, takže si můžeš vybrat podle svých potřeb a klidně je na začátek kombinovat s kalíškem nebo tamponem, pokud chceš mít extra jistotu. Já jsem to ale nedělala a nikdy jsem neměla nejmenší problém :) Na běžné a slabší dny pak stačí samy o sobě. Co se údržby týče, je to snadné – po použití je stačí propláchnout studenou vodou a pak hodit do pračky. Díky kvalitním materiálům, které Bellinda používá, vydrží dlouho a i po několika praních stále vypadají jako nové. Na pohodlí a spolehlivost nedám dopustit :)

Odpověď
Klára | 14.11.2024 09:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Menstruace
Ahoj holky, já někdy zažívám při menstruaci opravdu ve silné bolesti. Můžete mi prosím některá poradit, jakým způsobem se jich zbavit? Kdo máte zkušenost?

Odpověď
Dana | 21.11.2024 09:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Menstruace
Ahoj, mám podobnou zkušenost s opravdu silnými bolestmi při menstruaci, které mě občas úplně vyřadily. Když jsem už nechtěla jen spoléhat na léky proti bolesti, začala jsem hledat přírodní možnosti a narazila jsem na https://www.biotterpharma24.cz/biotter-byology-cyst-fem/ . Po nějakých 3 měsících jsem menstruaci začala zvládat o mnoho lépe musím říct. Dá se však užívat i dlouhodobě, dokud bolestivá menstruace úplně nezmizí.

Odpověď
Zuzka | 19.12.2024 09:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Menstruace
Můj menstruační cyklus je naštěstí pravidelný, ale přesto se mi hodí mít o všem přehled. Už nějakou dobu používám chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ a musím říct, že jsou úžasné. Díky menstruačnímu kalendáři, který hodinky mají, přesně vím, kdy mě co čeká. Upozornění mi pomáhají připravit se na dny, kdy se necítím úplně fit, a vše si lépe zorganizovat. Navíc hodinky skvěle sledují i další aktivity, jako kroky nebo kvalitu spánku, což mi během cyklu hodně pomáhá.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné