Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Strie

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Strie - diskuze na toto téma
Ahoj, ráda bych se zeptala, co děláte proti striím? Trápí mě a ráda bych se dozvěděla o nějakých účinných metodách nebo produktech, které vám pomohly. Slyšela jsem o různých krémech a olejích, ale nejsem si jistá, které opravdu fungují. Máte někdo zkušenosti s přírodními nebo kosmetickými přípravky, které se osvědčily? Jaké postupy nebo preventivní opatření byste doporučili? Díky za vaše tipy!

Anežka | 29.10.2024 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Strie
Ahoj, jojo, strie trápí každou z nás :( Já jsem s nimi bojovala fakt hodně. Zkoušela jsem kde co :( Ale víš, co mi teda fakt pomohlo? Zjistila jsem, že nejlepší jsou přírodní oleje. Já mám oblíbený ricinový olej, který je známý svými regeneračními vlastnostmi a zlepšuje vzhled pleti. Já používám bio ricinový olej od Dr. Feelgood - https://www.notino.cz/dr-feelgood/bio-and-raw-ricinovy-olej/. Jinak se mi také osvědčily krémy s obsahem kolagenu a elastinu, které pleť lépe hydratují a zpevňují. No a samozřejmě se snažím dost pít :) A jo, musím říct, že když si na vše dávám pozor, tak to funguje :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné