| Dárek pro manžela - diskuze na toto téma |
Dobrý den, já bych potřebovala poradit dárek pro mého manžela. Ideálně něco na zahradu, protože tam tráví většinu času co je doma. Je to jediné místo, kde dokáže relaxovat. Poradíte mi prosím? Helena | 29.10.2024 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro manželaNa zahradu? To nevím jestli je ideální rada co? Můj muž je také kutil, a také je pořád na zahradě. Chtěla jsem mu udělat radost, a proto jsem mu vybrala na zahradu natahovací hadici, která je smršťovací a dokáže udělat z 5 metrů až 30 metrů velmi rychle. Ideální, když máte méně místa na skladování. Můžete se na ni podívat, já jsem ji kupovala výhodně u bezdoteku .cz Odpověď Natka | 30.10.2024 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro manželaTak já jsem třeba svému drahému koupila k Vánocům už dáreček. Na zahradu chtěl nějaké dobré rukavice co by hned nezničil. A ještě jsem mu koupila členství do fitka, protože si pořád stěžuje jak se musí začít více hýbat, ale pořád to odkládá. Tak po tohmle už nebude moct. Ale věřím že mu tím udělám radost, protože to tam mají krásné, moderní, čisté a spoustu vyžití. Odpověď Gabča | 31.10.2024 16:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro manželaRukavice jsou super, ty teda taky likvidujeme jak na běžícím pásu. Tak se po nějakých musím podívat. A to fitko zní ale super. Můžu se zeptat kde to je a zda tam taky chodíte? Já hledám na vánoce nějaký dárek pro mě a sestru a už dlouho si říkáme že začneme někam chodit. Odpověď Natka | 1.11.2024 17:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro manželaJeslti jste z Brna nebo okolí tak koukněte tady https://zone4you.cz/. Za mě jsem lépe vybrat nemohla. Četla jsem na ně skvělé recenze navíc tam chodí i můj dlouholetý kamarád a je tam hrozně spokojený. Navíc tam mají i wellness , takže jde vždy po cvičení do bazénu, sauny nebo třeba i na solárko v zimních měsících. Já jsem se tam byla podívat, abych věděla jak to tam vypadá a myslím že manžel bude spokojený. :) Odpověď Dana | 1.11.2024 17:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro manželaJá u toho svého manžela nikdy neudělám chybu s nějakým lepším parfémem. Dost si na ty vůně potrpí. Vždycky si nějakou vyhlídnu nebo zjistím, jakou má v merku a objednám na notinu. Parfém se tam dá nechat i zabalit do dárkové krabičky, která vypadá opravdu luxusně, takže par dárek už ani nemusím balit. Odpověď Galetta | 5.11.2024 09:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro manželaDobrý den, zazněly tady fakticky hodně zajímavé nápady na dárky. Jako hodně mě to baví. Já mu dám taky asi nějaký parfém. A pak dostane taky poukaz na oktagon stream na https://www.oktagon.tv/cs/ :) Pravidelně to na Vánoce sleduje, protože to je jeho taková ta největší sportovní událost a musím říct, že je to u nás už taková tradice, že to dostane ode mě. A já si na ten večer pak vymyslím nějaký program s kamarádkami. :) Odpověď Majda | 7.11.2024 16:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro manželaHodně jsem přemýšlela co dát letos manželovi pod stromeček, protože všechno co potřebuje a opravdu chce si sám koupí. Nakonec jsem mu nechala udělat fotoobraz do pracovny, nechali si v létě udělat s kamarádama moc hezké fotky na motosrazu takže jsem jednu vybrala a našla jsem kde dělají fotoobrazy na opravdu kvalitní plátno a musím říct, že to vypadá ještě líp než jsem čekala. Myslím, že mu to udělá radost :) pro ty, které to inspirovalo tady nechávám odkaz https://www.impresi.cz/fotoobraz ;-) Odpověď |