Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 08. prosince 2024, svátek má Květoslava, zítra Vratislav
Vyhledávání

Diskuse - Prodloužení vlasů

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Prodloužení vlasů - diskuze na toto téma
Ahoj všem! ???? Poprosím o radu, jak si přirozeně prodloužit vlasy, protože zatím nechci jít do trvalého prodloužení. Už jsem zkoušela masky a různé vitamíny, ale vlasy mi rostou dost pomalu. Přemýšlela jsem o něčem, co mi umožní okamžitou změnu délky, aniž bych si musela nechávat vlasy prodlužovat trvale. Co si myslíte o clip-in prodloužení, hlavně jako culík nebo prameny, které se dají jen připnout a sundat? Máte s tím někdo zkušenosti? Je to pohodlné a vypadá to přirozeně? Díky za rady! ????

Denisa | 2.11.2024 12:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodloužení vlasů
Ajojky :) Já jsem do clip-inů šla a můžu fakt doporučit, hlavně pokud nechceš trvalé prodloužení. Clip-in culík i prameny vypadají přirozeně, a přitom si můžeš délku měnit podle nálady. Já mám clip-iny z e-shopu www.clip-vlasy-levne.cz, kde je velký výběr v různých délkách a barvách, takže se dá snadno vybrat něco, co sedí tvé barvě a stylu ;) Nasazování je úplně jednoduché, drží perfektně, a navíc to vlasům nijak neubližuje. Super je, že si je můžeš připnout, když máš chuť na změnu, a zase sundat. Takže za mě určitě jdi do toho, je to rychlý a přirozený způsob, jak vlasy „prodloužit“ na počkání! ;)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte letos originální a vyrobte kámošce něco nevšedního, třeba tričko s potiskem. Použij slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vlastní tričko s potiskem