| Jak pomoci manželově erekci - diskuze na toto téma |
Zdravím, mám u prosím dotaz ohledně manželovi erekce. Můžete mi poradit prosím, jak mu pomoci, aby mu to zase normálně fungovalo? Jitka | 9.11.2024 08:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak pomoci manželově erekciA co pro to už udělal, aby se mu to zlepšilo? Zkoušel nějaké kvalitní prášky na podporu erekce? Díky nim máme s manželem stále aktivní sexuální život, který si oba hodně užíváme. Odpověď Blanka | 13.11.2024 07:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak pomoci manželově erekciTakže u vašeho manžela nějaké prášky na erekci dobře fungují? A dokázala by jste mi i poradit, které prášky na lepší erekci vám tedy dobře fungují? Odpověď Jitka | 14.11.2024 07:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak pomoci manželově erekciNo mě ani tak ne, ale spíše manželovi. Mohu doporučit pro vašeho muže pořídit prášky na lepší erekci https://www.supererekce.cz/10-lang.html Dokáží dlouho účinkovat a my si díky nim užíváme jako v mládí. Hodně to posílilo náš vztah a manžel je taky celkově více spokojenější. Odpověď |