Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Proteinová dieta

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Proteinová dieta - diskuze na toto téma
Ahoj všem! :) Chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost s proteinovou dietou? Zajímá mě, jaké výsledky jste dosáhli a co vám na ní nejvíc vyhovovalo. Já uvažuji o tom, že bych zkusila zvýšit příjem bílkovin, protože mi přijde, že to pomáhá s udržením svalové hmoty při hubnutí. Pokud máte nějaké tipy na konkrétní jídelníčky nebo recepty, budu ráda za jakékoli doporučení. Děkuji!

Kamča | 3.11.2024 14:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Proteinová dieta
Ahoj! :) Za mě je proteinová dieta super. Zkušenost s ní mám, a to konkrétně s KetoDiet. Pomohla mi zvýšit příjem bílkovin a opravdu to funguje na udržení svalové hmoty při hubnutí. Mám ráda jejich proteinové jídla a snacky, protože jsou chutné a snadno se připravují. To teda oceňuji fakt hodně :) Doporučuji zkusit jejich plán, který je dobře sestavený. Můžete najít spoustu inspirace na recepty na jejich stránkách. Určitě se nebojte experimentovat s různými jídly.

Odpověď
Nela | 16.1.2025 09:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Proteinová dieta
Začít se pravidelně hýbat pro mě vždycky bylo těžké, protože jsem nevěděla, jak na tom vlastně jsem. Pořád jsem si říkala, že se snažím, ale bez přesných čísel jsem nikdy neměla jistotu. Chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ mi ukázaly, jak obrovský rozdíl udělá mít kontrolu nad svými aktivitami. Každý den sleduji svoje kroky, kalorie i tepovou frekvenci a díky aplikaci vím, kde se můžu ještě zlepšit. Navíc mě hodinky upozorní, když mám dlouho pauzu, což mě nutí zůstat aktivní. Konečně vidím, že moje úsilí přináší výsledky – a to mě motivuje pokračovat dál!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné