Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Káva

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Káva - diskuze na toto téma
Ahoj všichni :) Hledám tipy na lahodnou kávu, kterou bych si mohla vychutnat doma. Mám ráda silnou chuť s jemným aroma, a přemýšlím o různých směsích. Zkoušela jsem už několik značek, ale chci objevovat dál. Máte nějaké doporučení na skvělé kávové směsi nebo konkrétní značky? Jaké jsou vaše oblíbené způsoby přípravy? A co třeba speciality jako káva z Kostariky? Ráda bych se podělila o zkušenosti a inspiraci! Děkuji :)

Bohunka | 3.11.2024 17:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Káva
Ahojky :) Pokud hledáš lahodnou kávu, určitě doporučuji prozkoumat kávu z Kostariky, je to opravdová lahůdka! Silná chuť a jemné aroma, které mě okouzlily. Našla jsem skvělé nabídky na e-shopu pražírny francin.cz, kde mají různé směsi a speciality. Způsob přípravy záleží na preferencích, ale já miluju kávovar na espresso pro jeho intenzivní chuť. Jaké metody přípravy preferujete vy? Ráda se dozvím o vašich oblíbených značkách :)

Odpověď
Eva Novotná | 4.11.2024 01:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Káva
Nedávno jsem si pořídila kávovar a zkusila https://www.penepex.cz/lucaffe-mamma-lucia-zrnkova-kava-1-kg/ mamma lucia. Musím říct, že mě to překvapilo! Je to nejen chutné, ale i voňavé. Dříve jsem se spoléhala na instantní kávu, ale teď už vím, že je kvalitní káva úplně jinde. Jaké další kávy byste doporučili?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné