| Prarodiče a dárečky - diskuze na toto téma |
Holky, potřebuji poradit co kupujete svým prarodičům na vánoce? Nechci jim dávat každý rok to stejné a ráda bych narazila třeba na něco co by jim udělalo radost. Jak to s prarodiči řešíte vy? Lenka | 13.11.2024 09:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prarodiče a dárečkyZa mě super dávat nějaké doplňky stravy, protože to není nejlevnější a řekla bych že tohle hodně oceňují. :) Nebo alespoň u nás to tak je. Já budu pořizovat tuhle sadu na imunitu https://www.mitolife.cz/tisso-produkty/balicek-imunita/ a k tomu jim každý rok dělám fotokalendáře s námi. :) Nebo třeba i nějakou kosmetiku, šperk pro babičku. Domácí likér nebo třeba i lístek do divadla. :) Odpověď Majda | 15.11.2024 09:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prarodiče a dárečkyTak ty věci na imunitu jsou super nápad, děkuji. I ten fotokalendář, vidíš to mě ani nenapadlo. Tak na oboje se podívám. Babička si pořád kupuje nějaké doplňky, tak tohle by jí udělalo radost. :) Odpověď Jana | 17.11.2024 15:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prarodiče a dárečkyZdravím všechny, mě napadlo koupit jim sušičku potravin - co myslíte? Bydlí na vesnici a pěstují ovoce i zeleninu, takže sušit budou mít co. Odpověď Leona | 20.11.2024 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prarodiče a dárečkyDobrý večer, já jsem sušičku potravin kupovala před 2 měsíci mamce k narozeninám a je spokojená. Taky má zahradu a sušičku potravin využije. Má značku DOMO a můžu ji jen doporučit. Odpověď |