Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Prarodiče a dárečky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Prarodiče a dárečky - diskuze na toto téma
Holky, potřebuji poradit co kupujete svým prarodičům na vánoce? Nechci jim dávat každý rok to stejné a ráda bych narazila třeba na něco co by jim udělalo radost. Jak to s prarodiči řešíte vy?

Lenka | 13.11.2024 09:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prarodiče a dárečky
Za mě super dávat nějaké doplňky stravy, protože to není nejlevnější a řekla bych že tohle hodně oceňují. :) Nebo alespoň u nás to tak je. Já budu pořizovat tuhle sadu na imunitu https://www.mitolife.cz/tisso-produkty/balicek-imunita/ a k tomu jim každý rok dělám fotokalendáře s námi. :) Nebo třeba i nějakou kosmetiku, šperk pro babičku. Domácí likér nebo třeba i lístek do divadla. :)

Odpověď
Majda | 15.11.2024 09:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Prarodiče a dárečky
Tak ty věci na imunitu jsou super nápad, děkuji. I ten fotokalendář, vidíš to mě ani nenapadlo. Tak na oboje se podívám. Babička si pořád kupuje nějaké doplňky, tak tohle by jí udělalo radost. :)

Odpověď
Jana | 17.11.2024 15:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prarodiče a dárečky
Zdravím všechny, mě napadlo koupit jim sušičku potravin - co myslíte? Bydlí na vesnici a pěstují ovoce i zeleninu, takže sušit budou mít co.

Odpověď
Leona | 20.11.2024 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Prarodiče a dárečky
Dobrý večer, já jsem sušičku potravin kupovala před 2 měsíci mamce k narozeninám a je spokojená. Taky má zahradu a sušičku potravin využije. Má značku DOMO a můžu ji jen doporučit.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné