| Unavené oči - diskuze na toto téma |
Zdravím - co prosím je vhodné na unavené a suché oči? Často je mám večer unavené, zřejmě z koukání do PC, což ale patří k mé práci. Gábina | 9.11.2024 01:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Unavené očiKapek je na trhu spousta, ale mě je to nepříjemné. Poradí Vám v lékárně Odpověď Alena | 9.11.2024 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Unavené očiZdravím, mám podobný problém, ale s kapkama nejsem moc spokojená. Jak si chcete přes den sama nakapat do očí :( Navíc, když máte na sobě make-up. Odpověď Bára | 11.11.2024 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Unavené očiHolky, doporučím sprej, který se prostě jen nastříká na zavřená víčka a krásně hydratuje a zklidní oči. Jde o sprej Tears Again a seženete ho na stránkách lékárny Alphega. Odpověď Zuzana B. | 19.11.2024 00:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Unavené očiTo zní super - zkusím si ho objednat, to mě zajímá. Napíšete ještě prosím, zda rozmazává make-up, když si stříknete na oči? Odpověď Kateřina | 24.11.2024 11:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Unavené očiHolky, tento sprej je fakt výborný www.alphega.cz/tears-again-ocni-sprej-s-lipozomy-10-ml Navíc po chvilce hezky uleví od pálení, svědění, řezání a pocitu suchých očí.A je super, že nijak nerozmazává make up. Odpověď |