| Porod - diskuze na toto téma |
Holky, jak jste rodily? Přirozeně nebo jsme měli císaře? A jak to je s bolestí? Anka | 26.10.2018 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | PorodAhoj, tak já jsem rodila císařem teď v Brně. Nevím, jak je to s bolestí u přirozeného porodu a vlastně ani jak to bolí po císaři. Na doporučení doktorky jsem si koupila takovou pumpičku, kterou mi doktorka zavedla do ranky. Pumpička tu ránu umrtvila, takže jsem neměla žádné bolesti. Jinak je to na předpis, objednává se to v lékárně a ta to posílá přímo do nemocnice. Odpověď Petra | 13.11.2018 13:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | PorodTak to musím říct sestře, čeká jí císař a dost se bojí té bolesti! A hradíš si to sama nebo ne? Odpověď Erika | 15.11.2018 12:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PorodPetro hradíš si to sama, je to na předpis a stojí to okolo 4000,- záleží do jaké lékárny jdeš. Mám s tím osobní zkušenost a za sebe tedy mohu doporučit, rodila jsem dvakrát císařem a u prvního jsem pumpu neměla a u druhého ano. A kdyby se nám zadařilo ještě po třetí, tak bez pumpy už rodit nejdu. Odpověď Sylva | 27.11.2018 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PorodAhoj, mám kamárku, která je týden po porodu. Rodila císařem. Koupila si na doporučení doktorky tu pumpičku a ano, sice i to hradila sama, ale říkala, že by za to dala cokoli. Ma za sebou druhý císař a říkala, že s tím prvním, kdy nebyla pumpička, se to nedá vůbec srovnat. Odpověď Karolka | 31.1.2019 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PorodOpravdu? Já právě nevím, zda si tu pumpičku koupit. Jsem už po jednom CŘ a jako bolesivé to bylo opravdu hodně. Jako bolest mi zas až tak nevadila, jak to, že jsem byla totalne vyřazená z provozu. Ta pumpička mě nijak neoslabí? Odpověď Mirka | 2.2.2019 13:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: PorodKarolko, právěže vůbec ne. Ta pumpička je skvělá mimo jiné v tom, že jediné místo, které umrtví, je ta ranka po CŘ. Nikoli že by tě úplně oblbla a ty byla ospalá, jak je to u většiny anestetik. Navíc anestetika nemůžeš brát kvůli mateřskému mléku, ale tato umpička na mlíko nemá vliv, takže i po této stránce můžeš být v klidu. Odpověď Janka | 30.5.2019 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PorodJako holky, já tohle tvrzení mohu jen potvrdit. Tu pumpičku jsem sama měla i já a super. Císaře jsem měla plánovanýho a opravdu jsem se bála. Ale díky té pumpiče jsem všechno zvládla. Při císaři nění nic cítit, jen tlak a pooperační bolest mě netrápila díky pumpičce. Odpověď Jujka | 18.11.2020 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | PorodNene mne to nebolelo ani tolik. A ještě tedy jen, musím souhlasit tady s jednou kolegyní. Prsa po porodu musí pořádně bydlet a Bella Happy je správná volba :-) Já si obecně nejraději tedy kupuji podprsenky jak od nich, tak (toto není reklama) i z eshopu https://www.lanotte.cz . Líbí se mi velice kombinovat kupování jak od Vás, tak i od nich, protože oba nabízíte něco trochu jiného :-) Odpověď |