Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Velmi bolestivá menstruace

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Velmi bolestivá menstruace - diskuze na toto téma
Našla bych tu nějakou spřízněnou duši, která má také často problém s bolestivou menstruací? Co vám na to nejvíce pomáhá? Někdy to mám totiž tak, že se to už opravdu nedá ani vydržet.

Klára | 21.11.2024 09:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Velmi bolestivá menstruace
Rozhodně nejste sama, měla jsem podobné problémy. Bolestivá menstruace mě často doslova vyřadila z provozu. Hledala jsem řešení, které by mi pomohlo dlouhodobě, a objevila jsem https://www.biotterpharma24.cz/biotter-byology-cyst-fem/ Začala jsem ho pravidelně užívat a po několika týdnech jsem si všimla, že bolesti nejsou tak silné a celkově menstruaci zvládám lépe. Doplněk obsahuje přírodní složky, jako jsou brusinky a bylinné výtažky, takže nezatěžuje tělo chemií. Dá se užívat vlastně i dlouhodobě, dokud bolesti zcela neodezní.

Odpověď
Lucie | 19.12.2024 09:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Velmi bolestivá menstruace
Sledování menstruačního cyklu bylo pro mě vždy trochu chaotické, ale od té doby, co mám chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ , mám konečně jasno. Hodinky mají funkci menstruačního kalendáře, která mi přesně ukazuje, kdy očekávat další cyklus. Tohle praktické upozornění mi šetří nervy, hlavně při plánování náročnějších dní. Kromě toho sledují i další zdravotní data, což mě motivuje víc se hýbat, i když se zrovna necítím nejlíp.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné