| Vánoční nákupy v Praze - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky, kam chodíte nejradši na vánoční nákupy? Kam se dá jít pohodlně i s dětma a je tam pro ně nějaké vyžití, jsou dobré obchody, příjemná atmosféra apod.? Moc děkuji za tipy :) Radka | 21.11.2024 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční nákupy v PrazeTaky budu ráda za doporučení, ještě to tady neznám a když už se všichni vypakujeme tak ať to stojí za to :-) hlavně aby tam byla nějaká zábava pro děti a nebylo to jenom o obchodech :-) Odpověď Eli | 22.11.2024 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční nákupy v PrazeJá nejradši chodím sem https://www.galerieharfa.cz/ mají tam moje oblíbené obchody, krásné prostředí a hodně aktivit pro děti (dinopark, hrací koutek, interaktivní hřiště...) Odpověď Denisa | 25.11.2024 14:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vánoční nákupy v PrazeTady to mám taky ráda, vybavila jsem tam letos zase většinu vánočních nákupů. Vyplatí se taky mít jejich aplikaci ;-) a děti to tam mají taky rádi, je tam dinopark, skvělý hrací koutek, interaktivní hřiště... Odpověď |