| Dietní granule pro psa - diskuze na toto téma |
Zdravím tu ostatní pejskaře. Chtěla bych se vás zeptat jestli a jakou máte zkušenost ohledně dietních granulí pro vašeho psa? Můžete mi prosím poradit? Dana | 23.11.2024 09:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dietní granule pro psaDobrý den také jsem pátrala po dietních granulích nebo krmivu pro psa s potravinovou intolerancí a podařilo se mi narazit na dietní https://www.vetexpert-shop.cz/renal-elimination-suche-veterinarni-dietni-krmivo-pro-psy--2-kg--8-kg/ Takže jsem našla co jsem potřebovala a navíc mi je pes velmi rád jí, což je pro mě také důležité. Odpověď Veronika | 1.12.2024 17:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dietní granule pro psaDobrý večer, já bych prosila o doporučení na kvalitnější složení granulí a bez zbytečných přísad. Odpověď Marta | 4.12.2024 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dietní granule pro psaPotom doporučím krmivo od marppetfood.cz. Krmivo je bez umělých konzervantů a plnidel, navíc mají holistické receptury, takže krmivo obsahuje takové suroviny, které mají dobrý vliv na celkové zdraví a vitalitu psa. Základem je čerstvé a sušené maso, kvalitní tuky a zelenina a luštěniny. Odpověď Veronika | 7.12.2024 23:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dietní granule pro psaMoc děkuji za doporučení na tuto značku. Procházela jsem různé diskuze a chovatelé si jejich krmivo moc chválí, takže ho zkusíme :) Odpověď |