| Jak se dát po porodu do kupy? - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, už jsem skoro rok po porodu, ale dost se to na mě podepsalo a ty negativní následky přetrvávají. Strašně mi padají vlasy, o pleti ani nemluvím radši, jsem taková hodně ztrhaná a přijde mi, jako bych zestárla o sto let. Už to takhle dál nejde, tak bych ráda začala brát třeba nějaké doplňky stravy, ale je toho na výběr hodně a nemám moc času se tím probírat. Co vám nejvíc pomohlo na zlepšení kvality vlasů a té pleti? Vendy | 3.12.2024 06:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak se dát po porodu do kupy?Ahoj, já jsem si před nějakou dobou prošla hodně stresovým obdobím a taky se to podepsalo i na mém zevnějšku. Když jsem se z toho psychicky jakž takž dostala, tak jsem chtěla začít řešit i ten vzhled, abych se zase cítila dobře. Našla jsem super věc a to tenhle DNA test https://chromozoom.cz/dna-testy/beauty/. Na základě genetické analýzy ti doporučí, co přesně je pro tebe vhodné za doplňky stravy, což mně přijde opravdu skvělé, protože dneska je na trhu tak široká nabídka všeho možného a težko z toho vybrat, aby člověk měl jistotu, že mu to opravdu pomůže. Z testu i zjistíš, jaký máš typ pleti, jak jsi náchylná k tvorbě vrásek, jakou bys měla používat kosmetiku, atd...Je to opravdu komplexní služba. Odpověď |