Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Kvalitní kolagen

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kvalitní kolagen - diskuze na toto téma
Ahoj holky, jaký se vám osvědčil kolagen? Potřebovala bych doporučit konkrétní značku, moc se v tom totiž nevyznám, nevím, co by měl takový kolagen ideálně obsahovat, aby byl opravdu účinný. Ideálně nějaký, který má pozitivní účinek na pleť a na vlasy, s tím mám největší problém momentálně.

Helena | 23.11.2024 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní kolagen
Zdravím, počkám si s dovolením na doporučení! Chtěla bych rodičům koupit kvalitní kolagen na klouby, nejlépe v dárkovém balení :)

Odpověď
Majka | 24.11.2024 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kvalitní kolagen
Holky, to je oříšek - kolagen se obecně hodně doporučuje, ale vybrat ten kvalitní je nadlidský úkol :(

Odpověď
Ilona | 25.11.2024 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kvalitní kolagen
Dobrý večer, ženy - pokud máte problémy s klouby nebo chcete zlepšit vzhled pokožky, je nejlepší volba Colafit. Ten je nejúčinnější na trhu a na klouby, ale i na pokožku krásně funguje. Mrkněte, tady se dá objednat www.lekarnasenimed.cz/kloubni-vyziva/colafit-120-kosticek

Odpověď
Dáša | 26.11.2024 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní kolagen
No, pokud hledáš kvalitní kolagen, který bude mít pozitivní účinky na pleť a vlasy, doporučuji vyzkoušet Absorb Collagen. Je vysoce účinný, obsahuje hydrolyzovaný kolagen, který je snadno vstřebatelný a má pozitivní vliv nejen na pleť, ale i na vlasy a nehty. Navíc je součástí 90denního programu, takže máš možnost vidět dlouhodobé výsledky. Určitě bych se na něj podívala, pokud chceš něco opravdu účinného :) Je to tento kolagen https://www.kolagendrink.cz/doplnky-stravy/90-denni-program-absorb-collagen/

Odpověď
Katka | 27.11.2024 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní kolagen
Ahojky, ono je důležité vědět, že tělo si vezme kolagen nebo i kyselinu tam kde ji nejvíc potřebuje. Klouby, vazy, vnitřní orgány a pak až ti to půjde do pokožky, vlasů, nehtu atd. :) Takže nesmíš čekat že během měsíce uvidíš výsledek. Chce to doplňovat opravdu dlouhodobě. Já si objednávám už roky tady https://www.venira.cz/doplnky-stravy-pro-vlasy-nehty-plet/ a jsem moc spokojená. Určitě doporučím doplňovat i KH, tu také mají. Teď mají akce, tak zkus. Mě chutná i samotný kolagen nebo i ti gumídci. A účinky vidět jsou.

Odpověď
Terka | 28.11.2024 09:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kvalitní kolagen
Super, mě na to teď všude vyskakuje reklama. Už mě to doporučovala i kamarádka, která od nich produkty kupuje, nejen teda doplňky, ale já jsem se pořád nějak odhodlávala. Ale zkusím tedy. Mě je jasné, že výsledek hnedka neuvidím a že to chce brát déle, ale doporučil mi to i doktor, takže vyzkouším něco od nich. Ceny tam mají dobré.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné