| SPF krém - diskuze na toto téma |
Ahoj, ráda bych se zeptala, jaký krém pod make-up s UV ochranou byste doporučily? Hledám něco, co by pleť dobře hydratovalo, zároveň chránilo před sluncem, ale zároveň by to nebylo příliš těžké, aby make-up na tom vypadal dobře. Často se mi stává, že krémy s UV filtrem buď zanechají bílý film, nebo se pleť po nějaké době začne lesknout. Mám citlivou pleť, takže by to mělo být i šetrné. Zkoušela jsem už pár produktů, ale nic, co by mi opravdu vyhovovalo. Máte nějaké tipy na krémy, které splňují všechny tyto požadavky? Byla bych moc vděčná za jakékoliv doporučení! :) Katcha | 26.11.2024 13:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | SPF krémAhojky :) Doporučuji vyzkoušet Iuvenio Daily SPF 30 - https://www.iuvenio.com/daily-spf-30/. Je to lehký krém, který chrání proti UVA a UVB záření, a to bez toho, aby zanechával bílý film nebo se leskl :) Což je super :) Má skvělou texturu, která se snadno vstřebává a je ideální jako podklad pod make-up. Navíc je určený pro citlivou pleť, takže je šetrný a nedráždí. Mně osobně vyhovuje, protože pleť krásně hydratuje a zároveň chrání před sluncem, aniž by pleť byla těžká nebo mastná. Takže pokud hledáš něco, co splňuje všechny požadavky na ochranu i komfort při nošení make-upu, určitě ho doporučuji :) Odpověď |