Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Sportovní kočár

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Sportovní kočár - diskuze na toto téma
Maminky, vybírám sporťák, který by byl do každého terénu, byl lehký a pohodlný pro syna. Napište, jaké máte?

Martina | 27.11.2024 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sportovní kočár
Zdravím, pokud hledáš kočárek, který je praktický, stylový a zároveň pohodlný pro miminko, určitě bych ti doporučila Jolz Hub2. Tento kočárek mě úplně uchvátil! Je super pohodlný pro mé miminko i pro mě. Má ergonomické sedadlo, které se dá nastavit do více poloh, takže je ideální nejen na procházky, ale i na delší výlety. Mám ho v této krásné zelené barvě www.crystalbaby.cz/joolz-hub-l-forest-green

Odpověď
JaneXj | 29.11.2024 10:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sportovní kočár
Hlavně si dejte pozor na odpružení, aby to bylo dostatečně měkké a miminko vám v to nelétalo ze strany na stranu. To je fakt nepraktické pro všechny zúčastněné strany. Osobně bych mrknula i sem https://www.matracky.cz/ a koupila si i měkčí matraci. Jasně, potřebujete ne zcela měkkou, na druhou stranu ta tvrdá matrace do kočárku fakt není moc pohodlná.

Odpověď
Cilka | 4.12.2024 10:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sportovní kočár
Já jsem kupovala na Feedo Valco Snap 4 a s tím jsem teda moc spokojená. Má nafukovací kola, dobře se ovládá a je pěkně odpružený. Jde do lehu i do sedu. My jsme na vesnici a chodíme často po polňačkách atd, takže za mě ideální.

Odpověď
Verča | 9.12.2024 11:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Sportovní kočár
A můžu se zeptat na cenu? Já pořád přemýšlím, jestli mám jít do nového nebo koupit z druhé ruky. Nad tím valcem jsem taky uvažovala, ale hodně lidí i psalo, že jim zlobí kolečka nebo brzda, tak pořád nevím.

Odpověď
Cilka | 12.12.2024 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Sportovní kočár
Mají ho teď ve Vánoční výprodeji https://www.feedo.cz/valco-kocarek-sportovni-snap-4-sport-flat-matte-ltd-edition-deep-blue/ a ještě je k němu dárek, Nebo když se zaregistruješ máš tam ještě větší slevu. :) Já jsem s ním moc spokojená do ojetého bych nikdy nešla, nikdy nevíš jak se k tomu chovali. Kolečka se musí čistit pravidelně a promazávat aby fungovala. Když to nedělají, tak potom zlobí, My nemáme fakt nejmenší problém. A je i super skladný.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné