| Problém s akné - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, poradíte prosím, co se Vám nejvíc osvědčilo na akné? Zuzana | 29.11.2024 11:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problém s aknéDobrý den, ne mě bohužel kosmetika ani žádné mastičky nemají efekt, akné je pořád stejné. Teď jsem si ale hledala, že by mohly fungovat zelené potraviny - nemáte někdo osobní zkušenost? Co vyzkoušet? Odpověď Martina | 29.11.2024 11:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problém s aknéNa akné skvěle funguje chlorella a mladý ječmen. Tyto zelené potraviny jsou bohaté na živiny, antioxidanty, vitamíny, minerály a chlorofyl. Tyto látky přispívají k detoxikaci organismu a dodání látek, které tělo jen tak z běžné potravy nezíská. Kupuju je od Green Ways, ti mají certifikaci BIO a výroba probíhá za přísných podmínek ekologického zemědělství. Doporučím vyzkoušet, uvidíte sama :) Odpověď Hanka J. | 1.12.2024 16:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problém s aknéHolky, mě na potíže s pletí taky zelené potraviny perfektně zafungovaly! Pleť se mi krásně vyhladila a není na ní jediný pupínek :) Ale ta pozitiva na sobě vidím ve více směrech - taky zažívání mám lepší, nejsem nafouklá a hlavně se cítím lépe celkově a nejsem nemocná. Užívám ječmen a chlorellu od Green Ways a pokud se zaregistrujete, máte jedno balení zdarma (3+1) a taky se můžete radit s odborníkem např. o dávkování a podobně. Tady najdete víc www.gw-int.net/nakupujte-chytre Odpověď Beata | 3.12.2024 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problém s aknéDobrý večer, taky bych tyto doplňky zkusila - jaké je dávkování prosím a jak chutnají? Ještě by mě zajímalo, jestli stačí koupit třeba jen ječmen, nevíte? Odpověď Hanka J. | 6.12.2024 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problém s aknéUrčitě je lepší kombinace chlorelly a ječmene, ten efekt na tělo je větší a tělo dostane spoustu skvělých látek, které jen tak nikde nezíská. Je dobré je užívat s určitým časovým odstupem, aby je tělo zvládlo pořádně zpracovat. Dávkování není úplně jednoduché, ale když se u nich zaregistrujete, můžete komunikovat s poradcem - pomůže Vám právě s nastavením dávkování, odpoví na dotazy a celkově je moc ochotný. Odpověď Beata | 12.12.2024 11:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Problém s aknéMoc díky za komentář a doporučení na značku Green Ways - všude čtu velké pozitiva a doporučení, takže je sobě, ale i členům rodiny objednám pod stromeček. Obecně nemám ráda zbytečné dárky a tyto zelené potraviny jsou perfektní dárek, který každý využije. Odpověď |