Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Cvičení bodyexpress?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Cvičení bodyexpress? - diskuze na toto téma
Holky, tak nějak jsem brouzdala po netu a hledala atraktivní cvičení. Do oka mi padlo cvičení body express http://www.bodyexpress.cz/. Zajímalo by mě, jaké to cvičení je? Je účinné?

Jarka | 29.10.2018 12:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cvičení bodyexpress?
Ahoj, za mě teda parádní cvičení. Jak říkáš - je to atraktivní cvičení, takže u něj člověk zůstane a vydrží a to je při cvičení nejdůležitější - vytrvalost! Jinak je to EMS cvičení, chodí se jednou týdně a cvičení trvá 20 minut.

Odpověď
Renata | 15.2.2025 09:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Cvičení bodyexpress?
Dlouho jsem se snažila najít způsob, jak se donutit k pravidelnému pohybu. Věděla jsem, že hubnutí není jen o stravě, ale bez pořádného režimu jsem to nikdy nevydržela déle než pár týdnů. Pak jsem objevila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-stribrna-s-kovovym-reminkem/ ve stříbrné barvě a konečně jsem našla to, co mi chybělo. Díky těmto hodinkám mám přehled o každém kroku, který udělám, a vidím, kolik kalorií během dne spálím. Navíc mají GPS, takže když jdu běhat, můžu sledovat svou trasu a zlepšovat své výkony. Další skvělá věc je monitoring spánku. Zjistila jsem, že když se dobře nevyspím, mám druhý den menší chuť se hýbat. Teď už vím, jak si nastavit denní režim tak, aby mě hubnutí bavilo. A bonus? Ten stříbrný kovový řemínek vypadá naprosto luxusně!

Odpověď
Katka | 21.9.2020 09:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cvičení bodyexpress?
Dlouho přemýšlím, že si doma vybudujeme vlastní soukromou posilovnu. Budoval jste si ji někdo? co by měla všechno mít, aby to stálo za to?

Odpověď
Lucie | 23.9.2020 19:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Cvičení bodyexpress?
Podle toho co preferujete. Já jsem si do naší posilovny pořídila rotoped, trampolínu, běžecký pás, nekonečně schody a manžel si přál posilovací lavici. Je to super, že spolu můžeme trávit čas při posilování.

Odpověď
Katka | 24.9.2020 18:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Cvičení bodyexpress?
Mohla by jste mi prozradit, kde jste to všechno nakoupila a na kolik to tak zhruba všechno vyšlo peněz?

Odpověď
Lucie | 25.9.2020 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Cvičení bodyexpress?
Vše jsem kupovala přes obchod https://www.fitham.cz/ , kde mají i slušný zákaznický přístup. Vše vysvětlují, jak se o stroj starat a vše dovezou a složí až na místo.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné