Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Nevolnosti v prvním trimestru

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nevolnosti v prvním trimestru - diskuze na toto téma
Ahoj, už nějakou dobu mě trápí nevolnosti (jsem v 10. týdnu těhotenství), a to hlavně po ránu, ale občas mě přepadnou i během dne. Zkoušela jsem zázvorový čaj a jíst po malých porcích, ale ne vždycky to zabere. Máte někdo nějaké tipy nebo triky, co vám pomohlo? Už si nevím rady, tak budu ráda za jakoukoli zkušenost.

Ester | 1.12.2024 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nevolnosti v prvním trimestru
Dobrý večer, mě pomohl až lék na předpis Xonvea. Před tím jsem zkoušela snad všechno dostupné, ale bylo to bez efektu nebo byl jen velmi krátký. Tento lék je sice na předpis, ale už brzo se dostaví úleva a konečně si zase budete užívat těhotenství :)

Odpověď
Zuzka | 7.12.2024 00:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nevolnosti v prvním trimestru
Holky, takže ho seženu jen na předpis? A je teda užívání bezpečné, když se nedá jen tak koupit v lékárně?

Odpověď
Ester | 11.12.2024 00:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nevolnosti v prvním trimestru
Ano, je pouze na předpis, takže napřed běžte k lékaři a toho poproste o recept na lék Xonvea. Určitě se Vám pak uleví a budete mít klid jako já :)

Odpověď
Ilona | 1.12.2024 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, já taky můžu moc doporučit xonveu. Myslím, že bych to bez ní snad ani nepřežila :-D Mně zabrala asi tak třetí den užívání a konečně jsem mohla jakž takž začít zase normálně fungovat. Rozhodně doporučuju to co nejdřív probrat s doktorem, ať zbytečně netrpíš.

Odpověď
Klára T. | 7.12.2024 00:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravím všechny, maminky - trochu od nevolnosti odbočím a zeptám se, kde hledáte informace jak se starat o miminko až se narodí a co je pro něho nejlepší? Jsem prvorodička, žádnou kamarádku s miminkem nemám a absolutně nevím, co s tím drobečkem budu dělat až se narodí.

Odpověď
Zuzana | 11.12.2024 00:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nevolnosti v prvním trimestru
Hlavně v klidu, vše Vám půjde přirozeně, není čeho se bát :) Já jsem teda před porodem absolvovala online kurzy od Evy Kiedroňové a ty jsou opravdu skvělé. Dozvěděla jsem se jak přistupovat k miminku a co dělat pro jeho správný vývoj.

Odpověď
Mirka | 15.12.2024 12:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nevolnosti v prvním trimestru
Holky, o kurzech paní Evy jsem už hodně slyšela od kamarádek, které si její kurzy taky moc chválili! Sama jsem úplně na začátku těhotenství, ale určitě je mám taky v plánu.

Odpověď
Zuzana | 16.12.2024 13:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Nevolnosti v prvním trimestru
Je to tak, paní je skvělá a ty zkušenosti předává opravdu jednoduše a s takovým klidem, že se na miminko už teď těším a ničeho se nebojím. Mrkněte, tady se sají kurzy objednat a je tam i jeden webinář ke shlédnutí zdarma https://evakiedronova.cz/online-produkty/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné