Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Povlečení jako dárek

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Povlečení jako dárek - diskuze na toto téma
Dobrý večer, napíšete prosím tip na dárek pro rodiče? Mají všechno, ale nechci kupovat žádné blbosti. Napadlo mě třeba kvalitní povlečení, co myslíte?

Tamara | 4.12.2024 19:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Povlečení jako dárek
Zdravím, já myslím, že povlečení od Matějovského je perfektní vánoční dárek! Mají opravdu kvalitní materiál, krásné vzory a navíc se v povlečení od nich krásně spí. Já jiné povlečení nekupuju už roky a myslím, že je to dárek, který potěší nejen svou elegancí, ale i praktičností.

Odpověď
Hedvika | 7.12.2024 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Povlečení jako dárek
Za mě je jejich povlečení prostě úžasné! Koupila jsem si ho z bavlny a jsem naprosto nadšená. Je neuvěřitelně jemné a hebké na dotek, skvěle se v něm spí. Po vyprání si drží tvar i barvu a žehlení je hračka. Kvalita je znát na každém detailu, od prošívání až po zapínání. Za mě jednoznačně nejlepší povlečení, jaké jsem kdy měla, a vřele ho doporučuji všem, kteří si chtějí dopřát luxusní spánek nebo darovat luxusní dárek!

Odpověď
Lucka | 11.12.2024 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Povlečení jako dárek
Holky jako dárek je povlečení od Matějovského výborný dárek. Já od nich povlečení kupuju dlouho a za mě to nejlepší povlečení na trhu. Naposledy jsem koupila toto krásné vánoční www.matejovsky-povleceni.cz/povleceni-green-stars.html

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné