Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 03. června 2026, svátek má Tamara, zítra Dalibor
Vyhledávání

Diskuse - Rekonstrukce koupelny a nová sprcha

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Rekonstrukce koupelny a nová sprcha - diskuze na toto téma
Kdo mi můžete dát radu ohledně nové sprchy do koupelny? Líbí se mi, když je sprcha pěkně zapuštěná do úrovně podlahy. Jak to udělat co nejlépe?

Magda | 14.12.2024 00:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rekonstrukce koupelny a nová sprcha
Ahoj, taky jsem chtěla mít sprchu v úrovni podlahy, protože se mi líbí ten moderní a čistý vzhled. Po delším zvažování jsem nakonec zvolila sprchovou vaničku https://www.kaldewei.cz/vyrobky/sprchove-vanicky/detail/product/nexsys/ , a musím říct, že to byla skvělá volba. Tato vanička se dá perfektně zabudovat do úrovně podlahy, takže máte tak krásnou jednolitou podlahu, o kterou je jednoduché se starat. Hlavně proto, že v ní nejsou spáry. Je vyrobená z kvalitní smaltované oceli, která je kompletně bez příměsi plastů a díky tomu na ni také dávají 30 let záruku. Je také odolná proti mechanickému poškození, ale i proti kyselinám.

Odpověď
Hanka | 4.1.2025 18:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rekonstrukce koupelny a nová sprcha
Dlouho jsme odkládali rekonstrukci koupelny, protože jsme nevěděli, koho oslovit. Nakonec jsme vybrali firmu, která působí v Ostravě a okolí https://www.instalaterostravahned.cz/instalater-ostrava/rekonstrukce-koupelny/ a bylo to skvělé rozhodnutí. Technik byl velmi profesionální, naslouchal našim požadavkům a navrhl praktické řešení. Starou vanu nahradil sprchovým koutem, přidal nové WC i umyvadlo a vše završil krásnými obklady. Práce probíhaly rychle, kvalitně a bez zbytečného nepořádku. Naši novou koupelnu si teď užíváme každý den.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné