| Operace víček - diskuze na toto téma |
Ahoj, má někdo z vás zkušenosti s operací horních víček? Zajímalo by mě, jak to probíhá, jaká je doba rekonvalescence a jaké jsou výsledky po zákroku. Uvažuji o této operaci, protože mám pocit, že mi začínají víčka padat a není to esteticky příjemné. Zároveň bych ráda věděla, jestli jsou nějaké přírodní způsoby, jak podpořit zpevnění pleti v této oblasti, než bych se rozhodla pro chirurgický zákrok. Pokud máte zkušenosti nebo tipy na kliniku, která se specializuje na tuto operaci, byla bych moc ráda za doporučení :) Renata | 2.12.2024 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Operace víčekAhoj, mně bohužel nic nepomohlo. Žádné doplňky, žádná kosmetika... :( Takže jsem zašla na operaci, kterou jsem podstoupila na klinice https://mybestcare.cz/. Bylo to velmi profesionální a příjemné prostředí. Operace probíhá v lokální anestezii, takže jsem během zákroku nic necítila. Doba rekonvalescence byla cca 7-10 dní, kdy jsem měla mírné otoky a modřiny, které se postupně ztrácely. Výsledky jsou opravdu skvělé, víčka jsou mnohem pevnější a celkově se mi obličej zdá mladší a svěžejší. Odpověď |