Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 03. června 2026, svátek má Tamara, zítra Dalibor
Vyhledávání

Diskuse - Prsa

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Prsa - diskuze na toto téma
Ahoj, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s plastickou operací prsou. Zvažuju zvětšení prsou a zajímalo by mě, jak celý proces probíhá, jaká je doba rekonvalescence a jak se výsledky vyvíjejí v dlouhodobém horizontu. Co se týče výběru kliniky, máte nějaké doporučení na odborníky, kteří se specializují na tuto operaci a mají dobré recenze? Také mě zajímá, jaký typ implantátů je nejlepší pro přirozený vzhled, případně jaké jsou rizika spojená s touto operací. Díky za všechny rady a zkušenosti! ????

Emička | 2.12.2024 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prsa
Ahoj, jj, na prsách jsem byla a musím říct, že jsem s výsledkem velmi spokojená. Celý proces začíná konzultací s chirurgem, kde se proberou možnosti zvětšení, typ implantátů (pro přirozený vzhled doporučuji silikonové implantáty, které se přizpůsobí přirozeným konturám těla) a volba místa pro řez. Po operaci se většinou doporučuje pár dnů odpočinku, přičemž rekonvalescence trvá zhruba 4–6 týdnů, během kterých je důležité se vyvarovat namáhání prsou. Výsledky jsou většinou skvělé a jak čas plyne, prsa se přirozeně usazují. Co se týče kliniky, já osobně doporučuji kliniku My Best Care. Byla jsem u paní doktorky Vaněčkové a celý tým byl profesionální a pečlivý. Odborníci se specializují na plastické operace, mají výborné recenze a opravdu se snaží o přirozený vzhled výsledku. Doporučuji se obrátit na ně, pokud máte zájem o kvalitní a bezpečnou plastiku prsou.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné