Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 04. června 2026, svátek má Dalibor, zítra Dobroslav
Vyhledávání

Diskuse - Liposukce

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Liposukce - diskuze na toto téma
Ahoj, má někdo z vás zkušenosti s liposukcí? Zvažuju ji, ale chtěla bych se dozvědět, jak celý proces probíhá, jak dlouho trvá rekonvalescence a jaké jsou výsledky po zákroku. Také mě zajímá, jaký typ liposukce je nejvhodnější pro zpevnění těla a odstranění tukových polštářků. A máte nějaké tipy na kliniku, která se specializuje na tuto proceduru? Díky moc za všechny rady a zkušenosti :)

Diana | 2.12.2024 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Liposukce
Ahoj, s liposukcí zkušenost mám a mohu ti říct, že to opravdu stojí za to, pokud hledáš efektivní způsob, jak se zbavit tukových polštářků a zpevnit postavu. Celý proces probíhá tak, že lékař provede zákrok, při kterém se pomocí malé kanyly odstraní tukové buňky. Rekonvalescence je obvykle pár týdnů, záleží na rozsahu zákroku, ale většina lidí se po pár dnech cítí lépe. Výsledky se začnou ukazovat hned, ale finální efekt může být vidět až po několika měsících, jak se tělo zcela zotaví. Pokud hledáš kliniku, kde se specializují na liposukci a mají skvělé recenze, můžu ti doporučit kliniku My Best Care, kde mají zkušené odborníky a používají moderní technologie pro vynikající výsledky. Já jsem byla u pana doktora Paducha a skvělej :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné