| Orální mikroflóra a vaše zkušenost - diskuze na toto téma |
Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat na vaši zkušenost ohledně orální mikroflóry. Jakým způsobem ji správně podporovat? Eliška | 4.12.2024 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Orální mikroflóra a vaše zkušenostDobrý večer, já mám dobrou zkušenost s orální mikroflórou Bac-Entos. Tento doplněk je výborný na záněty v ústech, udržuje čistou dutinu ústní a taky je výborný při bolesti v krku a nachlazení. Doporučuji vyzkoušet, Bac-Entos seženete na lekarnasenimed.cz. Odpověď Stella | 7.12.2024 16:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Orální mikroflóra a vaše zkušenostHolky, jsem moc ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila! O orální mikroflóře jsem ještě neslyšela, ale určitě bych je zkusila. Napíšete, kde bych je mohla objednat přímo na internetu? Odpověď Veronika | 11.12.2024 17:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Orální mikroflóra a vaše zkušenostDobrý večer, holky - je tato mikroflóra dobrá i na nachlazení nebo jako prevenci nemocí, nevíte? Odpověď Eliška | 15.12.2024 14:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Orální mikroflóra a vaše zkušenostAno, mikroflóra právě i na toto skvěle funguje. Když cítím, že mě začíná bolet v krku, hned začnu užívat Bac-Enthos a pak cítím okamžitou úlevu. Můžu jen doporučit www.lekarnasenimed.cz/lyzaty-a-enzymy/bac-entos-oralni-mikroflora-20-tablet Odpověď |