Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Složení granulí pro psa

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Složení granulí pro psa - diskuze na toto téma
Kdo mi můžete poradit ohledně složení granulí pro psa? Zajímalo by mě, co je důležité při jejich výběru hlavně sledovat.

Lenka | 9.12.2024 12:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Složení granulí pro psa
Při výběru granulí pro psa je nejdůležitější sledovat jejich složení. V první řadě se zaměřte na obsah masa. Ideálně vybírat granule z čerstvého masa. Potom je také dobré vybírat granule bez obsahu obilovin. Já bych mohla doporučit ty co kupuji já https://www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-dospele-psy/marp-holistic-red-mix-hovezi-kruti-zverina-bez-obilovin-12kg

Odpověď
Kristýna | 10.12.2024 08:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Složení granulí pro psa
Důležité je sledovat hlavně obsah masa (ideálně čerstvého), absenci chemických konzervantů a umělých dochucovadel, a jestli granule obsahují kvalitní zdroj bílkovin. Fajn je i přídavek ovoce, zeleniny nebo superpotravin kvůli vitamínům. Pokud má pes speciální potřeby (alergie, citlivé zažívání), doporučuju granule na míru, můžete si je sestavit přesně podle potřeb vašeho psa. Veterinář vám určitě poradí, co by přesně potřeboval ????

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné