Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Bolestivá menstruace - vaše zkušenosti

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Bolestivá menstruace - vaše zkušenosti - diskuze na toto téma
Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat na vaši zkušenost ohledně bolestivé menstruace. Můžete mi poradit, jak se jí zbavit? Jak cyklus napravit tak, abych se bolestivé menstruace zbavila?

Veronika | 10.12.2024 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolestivá menstruace - vaše zkušenosti
Dobrý den, já jsem měla s bolestivou menstruací opravdu velké problémy, které mi značně ztěžovaly běžný život. Zkoušela jsem různé metody, ale nejvíce mi pomohl přírodní doplněk https://www.biotterpharma24.cz/biotter-byology-cyst-fem/ Po 3 měsících užívání jsem začala pozorovat výrazné zlepšení a cyklus se stabilizoval a bolesti při menstruaci byly výrazně mírnější. Myslím si, že pro ty, které hledají přirozený způsob, jak upravit cyklus a zbavit se bolestí, je to skvělá volba. Pokud máte podobné problémy, určitě bych to doporučila vyzkoušet. Pomohlo mi to opravdu hodně. A taky mi vymizely cysty, které jsem na předposledním ultrazvuku měla.

Odpověď
Jana | 19.12.2024 09:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolestivá menstruace - vaše zkušenosti
Nikdy jsem si nemyslela, jak užitečné může být mít svůj cyklus pod kontrolou díky hodinkám. Pořídila jsem si https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ , které mi každý měsíc připomenou, co mě čeká. Menstruační kalendář je přesný a vždy mě informuje s dostatečným předstihem. Díky tomu si můžu líp naplánovat aktivity nebo odpočinek. Hodinky využívám denně a jejich další funkce, jako krokoměr nebo sledování spánku, mi pomáhají v každé fázi cyklu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné